Morberg lanserar nyheter for koket

Morberg lanserar nyheter för köket

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Sedan 2015 har Morberg försett svenska folket med genuina och rustika redskap för hem och kök. För Per Morberg är redskapen i köket minst lika viktiga som kvalitén på råvarorna och hans egen produktlinje är tillverkad för att hålla över generationer och kommer i material som ek, mässing, gjutjärn och läder. 

 

I höst utökas kökskollektionen med en mindre (18 cm) gjutjärnspanna med handtag i ek och mässingsdetaljerEn panna perfekt för en bit entrecote, att smörstekta höstens kantareller i eller att vända ihop en mindre omelett till frukost. Den nya mindre stekpannan kompletterar kollektionens nuvarande större stekpanna i gjutjärn.

Morbergs olika varianter på skärbrädor i ek får nu sin minsta variant hittills, en smörgåsbräda i klassiskt Morberg utförande som kommer att säljas i 2-pack. Sedan lanseringen av den första och omtalade skärbrädan i ett stycke ek har Morbergs skärbrädor blivit en klassiker i svenska hem. Rustika och klassiska, precis som Morberg själv vill ha dem. I ek tillverkas även smörknivarna som också lanseras i höst.

Nyheter:  Smörgåsbräda, 2 -pack, 149 sek –   Smörkniv, 59 sek –  Liten stekpanna i gjutjärn, 499 sek 

När: Nyheterna finns i butiken i september 

relaterat

Te i mocktails och cocktails

Tekompaniet besökte Sri Lanka och Dilmah School of tea för att uppleva te på plats i Ceylon-teets land. Deltagarna kom hem med en rad nya

Sveriges bästa semlor utsedda

Stigs Konditori i Gullringen vann för tredje året i rad Arlas semmeltävling om vem som gör den bästa semlan i landet. Vinnarreceptet förblir dock en

Ökat intresse för vegetarisk skolmat

En stor majoritet av Sveriges kommuner arbetar medvetet med att erbjuda växtbaserade alternativ i skolmaten och intresset bland skoleleverna ökar. Klimatpåverkan är det starkaste motivet

Han är Årets Unga Kock 2020

Anton Kardell från Göteborg vann tävlingen Årets Unga Kock 2020 på Stockholms Hotell & Restaurangskola. Anton går nu vidare till världsfinalen i Paris i september. Årets

Mästerkock blir Lönnebergas ambassadör

Vinnaren av TV4:s program Sveriges mästerkock 2019, Gabriel Jonsson från Visby, är Lönnebergas nye ambassadör. Gabriel ska inspirera konsumenterna med recept och matlagningstips för bland

Världens största matpris

Nu öppnar nomineringen till The Food Planet Prize, som blir världens största pris på matområdet. Priset, instiftat av Curt Bergfors foundation, ska belöna initiativ för

Förvarar du dina grönsaker rätt?

Gurkan ska inte ligga i kylen! De flesta svenskar vill agera klimatsmart, men en ny Sifo-undersökning visar att hälften av befolkningen förvarar sina frukter och

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.