annons

Morberg lanserar nyheter for koket

Morberg lanserar nyheter för köket

Sedan 2015 har Morberg försett svenska folket med genuina och rustika redskap för hem och kök. För Per Morberg är redskapen i köket minst lika viktiga som kvalitén på råvarorna och hans egen produktlinje är tillverkad för att hålla över generationer och kommer i material som ek, mässing, gjutjärn och läder. 

 

I höst utökas kökskollektionen med en mindre (18 cm) gjutjärnspanna med handtag i ek och mässingsdetaljerEn panna perfekt för en bit entrecote, att smörstekta höstens kantareller i eller att vända ihop en mindre omelett till frukost. Den nya mindre stekpannan kompletterar kollektionens nuvarande större stekpanna i gjutjärn.

Morbergs olika varianter på skärbrädor i ek får nu sin minsta variant hittills, en smörgåsbräda i klassiskt Morberg utförande som kommer att säljas i 2-pack. Sedan lanseringen av den första och omtalade skärbrädan i ett stycke ek har Morbergs skärbrädor blivit en klassiker i svenska hem. Rustika och klassiska, precis som Morberg själv vill ha dem. I ek tillverkas även smörknivarna som också lanseras i höst.

Nyheter:  Smörgåsbräda, 2 -pack, 149 sek –   Smörkniv, 59 sek –  Liten stekpanna i gjutjärn, 499 sek 

När: Nyheterna finns i butiken i september 

relaterat

7-Elevens S-semla
Bakverk

7-Elevens S-semla med sötsyrligt

I år presenterar 7-Eleven en helt ny semla toppad med ett surt S-märke. Årets smak är en oväntad kombination och för tankarna tillbaka till 90-talet med sötsyrligt godis.

32169029-glass-of-ice-lemon-tea

Te i mocktails och cocktails

Tekompaniet besökte Sri Lanka och Dilmah School of tea för att uppleva te på plats i Ceylon-teets land. Deltagarna kom hem med en rad nya

Semla+Mattrender+2020

Sveriges bästa semlor utsedda

Stigs Konditori i Gullringen vann för tredje året i rad Arlas semmeltävling om vem som gör den bästa semlan i landet. Vinnarreceptet förblir dock en

scrabble-tiles-in-blue-ceramic-plate-2377164

Ökat intresse för vegetarisk skolmat

En stor majoritet av Sveriges kommuner arbetar medvetet med att erbjuda växtbaserade alternativ i skolmaten och intresset bland skoleleverna ökar. Klimatpåverkan är det starkaste motivet

3.Anton+Kardell+Årets+Unga+Kock+SK+Mat+Mattrender+2020

Han är Årets Unga Kock 2020

Anton Kardell från Göteborg vann tävlingen Årets Unga Kock 2020 på Stockholms Hotell & Restaurangskola. Anton går nu vidare till världsfinalen i Paris i september. Årets

Gabriel Jonsson LoRes

Mästerkock blir Lönnebergas ambassadör

Vinnaren av TV4:s program Sveriges mästerkock 2019, Gabriel Jonsson från Visby, är Lönnebergas nye ambassadör. Gabriel ska inspirera konsumenterna med recept och matlagningstips för bland

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.