annons

Frexinet Organic | Foto Pressbild
Frexinet Organic | Foto Pressbild

Mogen citron, päron och honungsmelon

Smaker från nordöstra Italien.

Våren står runt hörnet och aldrig har den varit så efterlängtad som nu. Äntligen går det att umgås med vänner och familj över goda middagar i vårens alla färger. Servera Freixenet Prosecco D.O.C Organic som dryck och addera friska inslag efter eget tycke och smak för extra vårig karaktär.

Freixenet Prosecco D.O.C Organic är ett mousserande vin som tillverkas i nordöstra Italien i regionen Veneto. Drycken har en elegant smak med inslag av frukter som mogen citron, päron och honungsmelon. Den friska doften går inte heller att ta miste på med toner av blommor och grönt äpple.

Avnjut drycken i sin enkelhet eller kombinera med ytterligare fräscha inslag i glaset för en egen prägel. Kärna ur etthärligt rött granatäpple, skär tunna skivor av ett saftigt päron eller varför inte kombinera både kiwi och honungsmelon i det bubblande glaset. Ytterligare komponenter som kan tillföra fräschör till drycken är exempelvis gurka, citrusfrukter och färska bär. Tjuvstarta våren med dessa uppfriskande smakkombinationer och briljera på vårens alla tillställningar.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.