Alexandre Bonnet lanserar designsamarbete med Miss Li

Miss Li är årets designer för Alexandre Bonnet

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

För sjunde året i rad lanserar Alexandre Bonnet Champagne ett designsamarbete kring varumärkets limiterade presentförpackningar.

Inför årets designsamarbete har Champagnehuset Alexandre Bonnet valt att samarbete med Miss Li som därmed blir den första artisten att lansera en limiterad presentförpackning för Grande Réserve Brut och Perle Rosé Brut.

Under de senaste 10 åren har Miss Li tagit en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister. Hon är bland annat känd för deltagandet i succéprogrammet Så Mycket Bättre men också för att hon inspirerar sina fans genom en tydlig identitet och starka texter. Miss Li är även engagerad i miljö- och klimatfrågor, vilket uppmärksammades tidigare i år då hon vann pris som årets mest hållbara artist på Grammisgalan.

Miss Li har hämtat inspirationen till årets design för Alexandre Bonnet från turnélivet, låtskrivarresor, sina hundar och mönstren på några av sina mest älskade vintageplagg.

– Jag ville skapa en förpackning som tar för sig och som gör mig glad med starka poppiga färger och där designen symboliserar olika delar av mitt liv. Min design för Alexandre Bonnet tar mig ut i världen på äventyr lika mycket som hem till myset med mina älskade hundar.

Alexandre Bonnet Grande Réserve Brut domineras av pinot noir från Côte de Bar i sydvästra Champagne som tack vare sitt sydliga läge och kimmeridge-jordar har området utmärkta förutsättningar att odla Pinot Noir. Champagnen är generöst fyllig, med krämig mousse och frisk syra. Pigga toner av röda höstäpplen varvas med nybakad brioche, vita blommor och citrusfrukt. En rik och lång eftersmak rundas av en klingande syra. Champagnen är utmärkt till fisk, skaldjur eller att dricka som den är, både till vardags och fest.

Alexandre Bonnet Perle Rosé Brut är 100% framställd av pinot noir från egna vingårdarna i Les Riceys. Den har en torr, nyanserad och mycket frisk smak med inslag av skogshallon, smultron, kex och blodapelsin. Med sin vackra färg och eleganta bouquet passar Perle Rosé Brut perfekt som en somrig aperitif men även till fisk, skaldjur och kyckling.

relaterat

Filmdags med recept!
Matlagning

Filmdags med recept!

Kan det vara så att du just i detta ögonblick längtar efter en ny säsong av din favoritserie? Här hittar du filmer och serier med tillhörande recept som förhöjer din höststämning.

Eget bubbel efter fyra succélanseringar
Vin

Eget bubbel efter fyra succélanseringar

Sveriges ”vinkungs” vinportfölj säljer så att det knakar och är numera Sveriges mest sålda vinvarumärke. Nu lanseras ett franskt torrt mousserande vin som är producerat på 100% Chardonnay.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.