annons

MER lanserar ny sockerfri smakklassiker
Foto: Coca-Cola

MER lanserar ny sockerfri smak

Den svenska fruktdrycken MER presenterar nu en rad nyheter. MER Brik får en helt ny färgstark design för samtliga fyra smakvarianter och övergår samtidigt till papperssugrör.

Den svenska fruktdrycken MER presenterar nu en rad nyheter. MER Brik får en helt ny färgstark design för samtliga fyra smakvarianter och övergår samtidigt till papperssugrör.

Fruktdrycken MER lanserades i Sverige 1962 och blev snabbt en favorit hos svenskarna. Med jämna mellanrum gör nya smaker entré. Årets smaknyhet som lanseras i april är den sockerfria MER Lingon på 50cl PET. Utöver MER Lingon finns sedan tidigare två sockerfria varianter med smak av äpple/kiwi och passionsfrukt.

– MER har en passion för nya och spännande smaker och kompromissar aldrig med smakupplevelsen. Vi ser samtidigt att sockerfria alternativ efterfrågas i allt större utsträckning. Det är därför extra roligt att få presentera en kombination av de två med en klassisk svensk smakfavorit i form av MER Sockerfri Lingon, säger Victoria Adolfsson, Brand Manager, Coca-Cola AB.

Utöver den nya smaken på 50cl PET så kommer de populära MER 200 ml Hallon & blåbär, Päron, Jordgubbe och Apelsin i kartongförpackning (Brik) att få en helt ny färgstark och lekfull design med frukter i fokus. Samtidigt byts sugrören i plast ut mot sugrör i papper. Ett byte som kommer spara ca 3 ton plast per år.

– Med den nya lekfulla designen vill vi förtydliga vår kärlek till fruktiga smaker. Våra förpackningar får en ny färgstark design och sugrör av papper men har såklart samma goda smak, säger Victoria Adolfsson.

MER Sockerfri Lingon finns i butik från och med vecka 16. MER Brik med ny design och papperssugrör finns i butik från om med juni. Den nya designen är framtagen av reklambyrån Holy. MER fruktdryck finns i smakerna Apelsin, Päron, Äpple, Hallon/Svartvinbär, Sockerfri Lingon, Sockerfri Passionsfrukt, Sockerfri Äpple/Kiwi SUR samt Jordgubbe och Hallon/Blåbär.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.