champagnesill

Lyxig champagnesill på Verandan till midsommar

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Champagnesill på Verandan

Grand Hôtel och champagnehuset Ruinart presenterar nu en ny variant av sill, nämligen den lyxiga Champagnesillen. Sillen blev serverad på Verandans klassiska smörgåsbord under midsommarhelgen och har tagits fram och testats av Grand Hôtels egna kallskänkor.

Efter succén med Champagnesemlan så fortsätter Grand Hôtel och Ruinart sitt samarbete med nästa lyxiga och exklusiva variant, nämligen Champagnesillen.

I den här välkomponerade sillvarianten gifter sig champagnens syra med den salta sillen, vilket bland annat framhäver champagnens citrustoner, säger Jennifer Bonde, Brand Manager Ruinart.

Den lyxiga sillen är inlagd enligt Grand Hôtels egna recept där såsen består av Ruinarts ”R” Brut, Kalix löjrom och är toppad med vårlök.

Det är så roligt att återigen få utveckla maträtter med smaksättning av Ruinarts ”R” Brut. Champagnesillen blir extra lyxig med Kalix löjrom som också påminner om champagnens små bubblor när man äter den, säger Karl Persson, Källarmästare Grand Hôtel.

Champagnesillen gick att avnjuta på Verandans traditionella smörgåsbord under hela midsommarhelgen.

Välkomna!

Foto-Pressbild

relaterat

Ludwig Tjörnemo är Årets Kock 2020
Utmärkelser

Ludwig Tjörnemo är Årets Kock 2020

Finalen i Årets Kock 2020 avgjordes förra veckan på Annexet i Stockholm. Efter en rafflande final vann Ludwig Tjörnemo och är ny svensk mästare i professionell matlagning.

Hur klimatsmart är vin på PET?
Vin

Hur klimatsmart är vin på PET?

För ett tag sedan genomförde Systembolaget en undersökning kring svenska konsumenters uppfattningar och kunskap kring olika förpackningar. Undersökningen visade att det är få som känner till vilken förpackning som är bäst för miljö och klimat.

Årets Kock 2020 blir ett digitalt event under flera dagar med final 17 september
Utmärkelser

Årets Kock livesänds via TV4-Gruppen

Finalen i Årets Kock, där 8 kockar gör upp om titeln Årets Kock 2020 hålls den 17 september och blir som tidigare kommunicerat ett digitalt event i år.

Nya krögare tar över med eld och rök
Restaurang

Nya krögare tar över med eld och rök

När nya fjälldestinationen nu går mot sin andra säsong är det med nya smaker. Nu är det klart att krögartrion David Gard, Daniel Karlström och Albin Roos Hansson kommer att ta över anläggningens restaurang.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.