fbpx

Lyxig champagnesill på Verandan till midsommar

Champagnesill på Verandan

Grand Hôtel och champagnehuset Ruinart presenterar nu en ny variant av sill, nämligen den lyxiga Champagnesillen. Sillen blev serverad på Verandans klassiska smörgåsbord under midsommarhelgen och har tagits fram och testats av Grand Hôtels egna kallskänkor.

Efter succén med Champagnesemlan så fortsätter Grand Hôtel och Ruinart sitt samarbete med nästa lyxiga och exklusiva variant, nämligen Champagnesillen.

I den här välkomponerade sillvarianten gifter sig champagnens syra med den salta sillen, vilket bland annat framhäver champagnens citrustoner, säger Jennifer Bonde, Brand Manager Ruinart.

Den lyxiga sillen är inlagd enligt Grand Hôtels egna recept där såsen består av Ruinarts ”R” Brut, Kalix löjrom och är toppad med vårlök.

Det är så roligt att återigen få utveckla maträtter med smaksättning av Ruinarts ”R” Brut. Champagnesillen blir extra lyxig med Kalix löjrom som också påminner om champagnens små bubblor när man äter den, säger Karl Persson, Källarmästare Grand Hôtel.

Champagnesillen gick att avnjuta på Verandans traditionella smörgåsbord under hela midsommarhelgen.

Välkomna!

Foto-Pressbild

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-post
Restaurang

#vartannatbord

Ett stort antal restauranger i Stockholm har på eget initiativ börjat boka vartannat bord på sina krogar. Uppropet #vartannatbord ska få fler personer att äta ute med en begränsad risk för spridning av coronaviruset.

Läs artikel
Notis

De omorganiserar för att möta krisen.

På grund av minskad orderingång ifrån exportmarknader, minskat antal mässor, events och provningar under den rådande corona-spridningen gör High Coast Whisky en omorganisation för att klara de nya förutsättningarna och förbättra sin likviditet.

Läs artikel

Nyhetsbrev.

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

Och ja, vi följer självklart GDPR. Trust us!