Blanda egna

Recept

Ludvig Grenmo signerar årets sommarpunsch

– För dig som kan Mat & Dryck –

Lagom till sommaren bjuder den prisbelönade bartendern Ludvig Grenmo på tre läskande recept på sommarpunsch inför årstidens alla festligheter. De svalkande drinkarna är baserade på lemonaddrycken Garage Hard Lemon och passar perfekt att servera till balkongminglet, grillfesten eller som fördrink på midsommarfirandet.

 

Bål, punsch eller drinkar på tapp är ett perfekt sätt att bjuda större sällskap på dryck. Inför sommarens alla fester och mingel har Ludvig låtit lemonad-trenden sätta smak på tre läskande sommarpunsch-drinkar: Midsummer Eve, Honey Moon & Early Eve, där härliga citrustoner möter rosvatten, honung möter whiskey och fläder möter ängssyra ihop med earl grey. Basen i samtliga recept är Garage Hard Lemon – en maltbaserad lemonaddryck inspirerad av den amerikanska lemonadtrenden.

– Garage Hard Lemon är somrig och svalkande som den är, men jag har använt mig av ingredienser som ger det där lilla extra när man vill bjuda på något fräscht. Punsch-drinkarna går snabbt att göra, är enkla att blanda ihop och vackra att vila ögonen på, vilket gör att de passar perfekt till alla typer av sommarfiranden, säger Ludvig Grenmo.

 

Vill du testa en av dessa recept? Gå in på recept och njut av dessa fantastiska sommardrinkar!

Dela via

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on print
Skriv ut

Skicka in era recept till:

Redaktionen@mattrender.se

Nyhetsbrev.

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

Och ja, vi följer självklart GDPR. Trust us!