KronfŒgel grillfolder 081107 
best Kicki Inser
KronfŒgel grillfolder 081107 best Kicki Inser

Kronfågel uppdaterar butiksgrillen – med Grill Take Away

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Butiksgrillen debuterade på 70-talet och blev snabbt en succé. Helt plötsligt var det möjligt att köpa en färdiggrillad kyckling redo att ätas på en gång. Men sedan dess har butiksgrillen i princip varit oförändrad – fram tills nu när Kronfågel lanserar butiksgrillen 2.0 med nya färdiggrillade produkter.

 

–  Vi vet att många konsumenter önskar fler valmöjligheter gällande färdiggrillade alternativ. Därför valde vi att utveckla och förbättra butiksgrillen med ett nytt uppdaterat sortiment. Butiksgrillen är en otroligt bra utgångspunkt för att erbjuda våra konsumenter god, snabb och färdiggrillad mat. Kycklingen passar utmärkt till en sallad eller klyftpotatis och sås, säger Anders Ferlin, produkt- och innovationschef på Kronfågel.

 

Nytt sortiment med spännande smaker

Kronfågels populära KycklingSteak kommer att finnas färdiggrillad i butik. KycklingSteaken, som är en urbenad kycklingklubba, är smaksatt med Smoked Garlic och passar utmärkt att ha i sallader eller till lunch på språng. En annan god nyhet är Kronfågels Lårfilé BBQ Pepper, som är en otroligt saftig del av kycklingen. Utöver nykomlingarna görs också en uppdatering av den traditionella butiksgrillade hela kycklingen. Kycklingvingarna är smaksatta med BBQ Majsgrits.

– Kycklingvingarna med BBQ Majsgrits är otroligt krispiga och perfekt till mellanmål eller som snacks till fredagsmyset, tipsar Anders

Kronfågels hela grillkyckling har fortsatt en smak av timjan och vitlök och det är den säsongsvariant som tidigare sålt allra mest och är mest populär bland konsumenter. Den mustiga smaken av timjan, vitlök, oregano och lök är en perfekt kombination när hösten kommer.

relaterat

Te i mocktails och cocktails

Tekompaniet besökte Sri Lanka och Dilmah School of tea för att uppleva te på plats i Ceylon-teets land. Deltagarna kom hem med en rad nya

Sveriges bästa semlor utsedda

Stigs Konditori i Gullringen vann för tredje året i rad Arlas semmeltävling om vem som gör den bästa semlan i landet. Vinnarreceptet förblir dock en

Ökat intresse för vegetarisk skolmat

En stor majoritet av Sveriges kommuner arbetar medvetet med att erbjuda växtbaserade alternativ i skolmaten och intresset bland skoleleverna ökar. Klimatpåverkan är det starkaste motivet

Han är Årets Unga Kock 2020

Anton Kardell från Göteborg vann tävlingen Årets Unga Kock 2020 på Stockholms Hotell & Restaurangskola. Anton går nu vidare till världsfinalen i Paris i september. Årets

Mästerkock blir Lönnebergas ambassadör

Vinnaren av TV4:s program Sveriges mästerkock 2019, Gabriel Jonsson från Visby, är Lönnebergas nye ambassadör. Gabriel ska inspirera konsumenterna med recept och matlagningstips för bland

Världens största matpris

Nu öppnar nomineringen till The Food Planet Prize, som blir världens största pris på matområdet. Priset, instiftat av Curt Bergfors foundation, ska belöna initiativ för

Förvarar du dina grönsaker rätt?

Gurkan ska inte ligga i kylen! De flesta svenskar vill agera klimatsmart, men en ny Sifo-undersökning visar att hälften av befolkningen förvarar sina frukter och

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.