annons

thumbnail

Karl Fredrik på Eklaholm lanserar Cava – Karl Fredrik Cava Organic

Den folkkäre trädgårdsprofilen Karl Fredrik Gustafsson inspirerar många med sitt trädgårdsarbete och floristhantverk på den vackra gården Eklaholm på Österlen i Skåne. Utöver sin passion för trädgårdar, blommor och andra vackra ting har Karl Fredrik även ett stort intresse för goda drycker. Detta har mynnat ut i framtagandet av Karl Fredriks personliga favoritviner, Prosecco och Prosecco Rosé. Nu lanserar han ytterligare ett vin som kompletterar de tidigare två, en torr och ekologisk Cava.

Karl Fredrik Cava Organic lanseras lagom till att de tidigaste vårtecknen ger sig till känna, ett veganskt mousserande vin från Spanien. Med dekorativa blommor och med färger i pastell speglar flaskan dess innehåll där den friska och fruktiga smaken framträder tydligt med inslag av päron, honungsmelon, citrus och mineral med en viss brödig karaktär. 

– Jag älskar att njuta av livet och det gör man bäst med vackra blommor, god mat och fluffiga bubblor i glaset tillsammans med vänner och familj. Det har varit otroligt roligt att med Karl Fredrik Cava Organic fortsätta ta fram drycker med goda smaker och dofter. Denna Cava är fluffigt frisk och fruktig, passar till fräscha rätter så som sallader, fisk och skaldjur eller att avnjuta i ett glas precis som den är, säger Karl Fredrik Gustafsson.

Karl Fredrik Cava Organic, är ett helt torrt mousserande vin som tillverkats i Spanien på det traditionella viset en autentisk Cava kräver.

Jag ville skapa en torr Cava men som samtidigt var smakrik. Karl Fredrik Cava Organic är härligt bubblande precis så som en Cava ska vara, säger Karl Fredrik Gustafsson.

Karl Fredrik Cava Organic, som är både ett ekologiskt och veganskt mousserande vin, lanseras på Systembolaget den 16 mars 2022.

Karl Fredrik Cava Organic
Druvor: 75% Macabeo, 25%
Chardonnay
Ursprung: Cava
Alkohol: 11,5%
Pris: 99 SEK
Artikelnummer: 55437

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.