annons

Foto Pressbild
Foto Pressbild

Joluca Gin & Tonic

Black Pepper & Cucumber

Nu har humorgruppen JLC släppt sin andra produkt i Jolucas dryckesportfölj – Joluca Gin & Tonic – Black Pepper & Cucumber på Systembolaget. Jolucas första släpp, Joluca Rum & Cola, har fått ett starkt mottagande av både fans och cocktail-konnässörer med över 400 000 sålda burkar och finns idag tillgänglig på 336 Systembolag. I lanseringsfasen kommer Joluca Gin & Tonic finnas tillgänglig i Systembolagets beställningssortiment och förutspås stå tillsammans på hyllan bredvid Joluca Rum & Cola inom en snar framtid.

Joluca är ett samarbete mellan humorgruppen JLC, som består av Jonas Fagerström, Carl Déman och Lucas Simonsson, och Umida Group. Umidas expertis inom högkvalitativ dryck och försäljning mot Systembolaget kombinerat med Jonas, Lucas och Carls enorma kreativitet har resulterat i Joluca Gin & Tonic.

Joluca Gin & Tonic är komponerad av Jonas, Lucas och Carl tillsammans med Umidas Master Blender, Daniel Henriksson, som har flera tidigare tunga vinster under bältet när det gäller offerter mot Systembolaget. 

Gin och tonic är någonting som Jonas, Lucas och Calle brinner extra mycket för och därför föll valet av att lansera en G&T naturligt.

Målet är att Joluca Gin & Tonic ska få minst lika varmt mottagande som sin föregångare, så att den når fast distribution på Systembolaget och kan stå bredvid Joluca Rum & Cola i butik inom en snar framtid.

Ready-to-drink är ett segment som växer explosionsartat internationellt och de framtida estimaten för den här typen av produkter pekar på en mångdubbling inom de kommande åren. Vid lanseringen den 16 augusti är Joluca Gin & Tonic den första färdigblandade gin och tonic med smak av gurka och peppar som finns tillgänglig på Systembolaget. Gin och tonic är en tidlös drink som räknas till en av världens mest populära vilket gör det extra kul att kunna erbjuda de svenska konsumenterna den här produkten.

Joluca har redan innan släppet skapat en stor nyfikenhet och intresse hos såväl JLC:s fans som hos dryckesintresserade. Den 14/8 släppte JLC en video på deras kanal där de avslöjade den nya smaken. Videon kan man hitta här


”Vi är otroligt glada över nytillskottet av en egen Gin & Tonic i Joluca-portföljen. För våra följare kommer det antagligen inte som en chock att valet föll just på en Gin & Tonic. Vi testade igenom flera olika recept med Umidas Master Blender Daniel Henriksson innan vi fann den perfekta balansen av enbär, peppar och gurka och är otroligt nöjda över resultatet” säger Jonas, Lucas och Carl.

Och hur smakar den då? Joluca Gin and Tonic har en frisk och kryddig smak med inslag av tonic, gurka, enbär och peppar. Den högkvalitativa basen av gin, kombinerat med naturliga aromer från gurka och peppar gör drycken mycket välbalanserad och fräsch i sin komplexitet.

Joluca Gin and Tonic
Pris: 21:90 kr (+1 kr/pant)
Artikelnummer: 57427

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.