Italienska sommarvibbar

Den här sommaren kommer gå i färgen orange och med italienska influenser. Det välkända vinvarumärket CHILL OUT introducerar Wine Spritzer Aperitivo, en fräsch och fruktig spritz som adderar en färgglad twist till sommarens alla sociala sammankomster.

Det italienska konceptet Aperitivo är en enkel idé och ett väldigt socialt och funktionellt sätt att möta upp vänner och ta en drink samt njuta av olika sorters aptitretare och snacks – en livsstil som passar varumärket CHILL OUT perfekt.

CHILL OUT Wine Spritzer Aperitivo är en bittersöt vincocktail med en klar orange färg. Smaken är fräsch och fruktig toppad med läckra toner av apelsin och örter – en perfekt balans mellan sött och bittert som ger en härligt läskande smakupplevelse.

– Vi ville göra vår egen twist på en av världens trendigaste drinkar och förenkla sommarens tillställningar med en färdigblandad sommarcocktail. Resultatet är en fräsch, bubblande och färgstark vindrink som tillför det lilla extra i både smak och färg, säger Ewa Wirström, Brand Manager.

Servera CHILL OUT Wine Spritzer Aperitivo kall och gärna med mycket is och apelsinskivor. Vill man få in ytterligare färg – dekorera med färsk mynta eller andra färska örter.

CHILL OUT Wine Spritzer Aperitivo är en färdigblandad vindrink med en alkoholhalt på endast 5 % som kommer i en flaska à 275 ml.  Från den 30 april kommer den att finnas i Systembolagets beställningssortiment och kommer även att finnas på utvalda restauranger över hela Sverige under sommaren.

 

Produktinformation

CHILL OUT Wine Spritzer Aperitivo

Volym: 275 ml

Artikelnr: 86703-04
Pris: 22,90 kr

Alkoholhalt: 5 %

cid:3C7995FE-DEBF-4B7A-8AAC-FB67A4B6055F

Dela till dina vänner

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Skriv ut

Nyhetsbrev.

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

Och ja, vi följer självklart GDPR. Trust us!