Moment of Ruth vill ta Jack Rudy till Sverige
Foto: Jack Rudy

Importföretag vill ta omtalad tonicsirap till Sverige

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Nu har alla Gin & Tonic-fantaster möjligheten att vara med och ta den omtalade produkten till Sverige, och fram till den 31 oktober kan man riskfritt visa sitt intresse.

Når Moment of Ruth sitt mål i antal anmälningar lägger de en beställning så att Jack Rudy kommer till Sverige. Når de inte målet så får man pengarna tillbaka.

Moment of Ruth är ett svenskt importföretag med fokus på att hitta mat- och dryckesprodukter av högsta kvalitet från hela världen, och erbjuda dessa till människor som vill ha det bästa i livet. De använder en metod där de söker efter entusiaster som är intresserade av att göra exklusiva produkter tillgängliga genom att tillsammans göra en beställning genom dem. Detta gör inte bara annars otillgängliga produkter tillgängliga på den svenska marknaden, det minimerar också logistiken och förbättrar de ekonomiska förutsättningarna för producenten. En annan positiv effekt är att transporten till konsumenten sker helt inom Sverige – vilket gör leveransen säkrare än med privatimport.

– Vi har bestämt oss för att undersöka möjligheten att beställa en batch med Jack Rudy Classic Tonic Syrup till Sverige. Jack Rudy är en av världens bästa tonic syrups som idag bara säljs till entusiaster, utvalda barer och mixologer runt om i världen, säger Tomas Adolfsson på Moment of Ruth och avslutar:

– Vi gör köp möjliga genom att hitta entusiaster som vill beställa tillsammans.

Sajten för förbeställning av Jack Rudy Classic är redan uppe, och målet är att avsluta första omgången innan oktobers slut för att kunna leverera innan julafton. För att finansiera importen behöver de hitta ytterligare 3 500 entusiaster som vill vara med på denna spännande resa – it’s the Moment of Ruth!

Så här går det till:

  • Gör en förbeställning – priset som anges är inklusive allt, moms, skatt, tull och frakt
  • Når de 3 500 beställningar innan den 31:a oktober går köpet igenom
  • Når de inte 3 500 beställningar går köpet åter, och man får sina pengar tillbaka
  • Sprid ordet till alla Gin & Tonic-fantaster för att få med så många som möjligt

För mer information, klicka här.

relaterat

Jill Johnson lanserar vårens vita vin - Nashville Stories Bianco
Vin

Jill Johnson lanserar Nashville Stories Bianco

Lagom till ljusare tider får vinfamiljen Nashville Stories tillökning. Det tredje släppet i Jill Johnsons vinserie heter Nashville Stories Bianco och är ett vitt vin från Piemonte i Italien.

Absolut satsar på nytt segment med Absolut Soda Lime & Cucumber
Blanddryck

Absolut satsar på nytt segment

Den 1 mars lanserar Absolut en nyhet i Hard Seltzer-segmentet; Absolut Soda Lime & Cucumber. RTD-sodan kommer att ingå i Systembolagets fasta sortiment.

En hållbar limiterad matkasse med hjärtat i havet
Matkasse

En hållbar limiterad matkasse med hjärtat i havet

De limiterade matkassarna, som är ett genuint mathantverk med nordiska råvaror från havet, är ett samarbete mellan Frida Ronge, gastronomisk ledare på restaurang TAK i Stockholm och Skagerrak Nordic Dry Gin.

En svenskfavorit blir veganvänlig i ny design
Vin

En svenskfavorit blir veganvänlig i ny design

Med omstart kommer ofta förnyelse och med den annalkande våren har Stoneleighs klassiska serie från Nya Zeeland förnyats. Looken har setts över och uppdaterats parallellt med att vinet numera klassas som helt vegansk.

Alkoholfritt utan kompromisser
Alkoholfritt

Alkoholfritt utan kompromisser

Lagom till vårens första värme lanserar Lazy Estate Sparkling Tea Lemongrass & Mint 0%, en ny sorts premiumbubbel som inte kompromissar på smak, kvalitet eller utformning.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.