annons

Fot Pressbild
Fot Pressbild

Hösten närmar sig

Lydén Distillery

Hösten närmar sig sakta men säkert och näst på tur står nämligen kräftskivorna. Kombinationen kräftor & nubbe är en tradition sedan en lång tid tillbaka och kräftskiva som det kallas för, är en av våra mest populära svenska mattraditioner som många ser fram emot.

– Vi är otroligt glada över responsen som vi fick när vi lanserade vårt senaste tillskott i familjen strax innan midsommar och då pratar vi givetvis om vår Akvavit. Det är en otroligt spännande produkt med klassiska & unika smakkombinationer som passar till alla våra härliga mattraditioner som vi har i vårt avlånga land. – säger Emil Lydén, Master Distiller och grundare.
 
Lydén Distillery Akvavit är en modern tolkning av klassisk svensk akvavit med traditionella smaker från kummin, dillfrö & malört – som passar utmärkt till just kräftor. Akvavit får sin nyskapande ton från väl utvalda ekologiska växter & bär. Akvavit dricks oftast tillsammans med en godbit mat, i gott sällskap, med sång & skål – men passar även utmärkt i en cocktail. Tillsammans skapar vi minnen & nya traditioner.

Lydén Distillery Akvavit är den första produkten som destilleriet lanserar som inte är en gin och tar plats i deras ordinarie produktportfölj tillsammans med deras fyra prisbelönta olika sorters gin.

Lydén Distillery Akvavit går att beställa fraktfritt till valfritt Systembolag eller ombud i hela landet.

Lydén Distillery Akvavit
Alkoholprocent: 40%
Volym: 500ml
Pris: 299:-
Artikelnummer: 37766

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.