Blanda egna

Recept

Gordon’s lanserar – Gordon’s Non-Alcoholic Gin & Tonic

– För dig som kan Mat & Dryck –

Ibland vill man åt hela upplevelsen av den friska och distinkta smaken som en Gordon’s & Tonic ger utan att konsumera alkohol. För dessa tillfällen finns nu Gordon’s Non-Alcoholic – det nya, läckra alternativet med samma dimension av smaker som finns hos en Gordon’s & Tonic, men med endast 0,5% alkohol.

 

Den alkoholfria trenden har under den senaste tiden vuxit allt starkare och efterfrågan fortsätter att öka. Färska undersökningar från Storbritannien visar att 66% någon gång har besökt en restaurang eller bar men valt alkoholfria alternativ och en liknande trend upplevs vara aktuell i Sverige. Fram till nu har de flesta alkoholfria alternativen varit sockerrika och saknat komplexitet, något som resulterar i oinspirerade val av drycker. Gordon’s Non-Alcoholic kommer färdigmixad, med smak av lime, och lanseras på samtliga Systembolag den 1 september.

 

Den botaniska blandningen med inslag av bland annat enbär, är karaktäristisk för Gordon’s och återfinns i Gordon’s Non-Alcoholic. Servera Gordon’s Non-Alcoholic i ett stort glas med mycket is och några klyftor lime.

 

Dela via

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on print
Skriv ut

Skicka in era recept till:

Redaktionen@mattrender.se

Nyhetsbrev.

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

Och ja, vi följer självklart GDPR. Trust us!