Gör du den bästa sommardrinken 2020?

Gör du den bästa sommardrinken 2020?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Sommardrink 2020 är en drinktävling som riktar sig till alla med intresse för mixologi, och oavsett erfarenhet är ditt recept välkommet.

Nu går startskottet för en helt ny drinktävling. Sommardrink 2020 anordnas av Schweppes för att inspirera hemmamixare till nya spännande smakkombinationer. En jury kommer att bedöma alla drinkar och välja ut fem finalrecept. Sedan är det upp till svenska folket att rösta på sin favorit av dessa fem recept, och i slutet av juni avgörs om just du blandat årets Sommardrink 2020!

Förutom äran och titeln ror vinnaren hem ett exklusivt set bestående av ett drinkbord från HAY, sex stycken Schweppesglas samt ett hemmamix-kit med verktyg, kryddor och Schweppesprodukter till alla sina sommardrinkar. Så sätt din signaturdrink på prov och gör upp med tävlande från hela landet!

Skicka in ditt bidrag senast 22 juni via Drinkgeneratorn.

relaterat

Först i världen med juligt smakkoncept
nikotinpåsar

Först i världen med juligt smakkoncept

Det hör inte till ovanligheterna att LYFT/LAB är först ut med nya smakkoncept och som en tidig julklapp till alla konsumenter introduceras en julinspirerad nyhet.

En mer klimatmedveten matsedel
Hållbart

En mer klimatmedveten matsedel

Nu lanserar Konsumentverket och Livsmedelsverket en mer klimatmedveten matsedel. För första gången har maträtterna klimatberäknats.

4 av 10 svenskar firar alkoholfri julafton, julmust är favoritdrycken
Trender

Fyra av tio svenskar firar alkoholfri julafton

En nubbe till sillen på julbordet är ett måste för många, men en ny Sifo-undersökning visar att mer än hälften av svenskarna helst dricker julmust på julafton och att hela fyra av tio svenskar kommer att fira en helt alkoholfri jul.

Julmeny signerad av Årets Kock 2020, Ludwig Tjörnemo
julmat

Laga julmenyn skapad av Årets Kock 2020

I år är inget vanligt år där julen kommer att firas med ett stort julbord och hela släkten på besök. I år blir det kanske färre gäster men mer tid att lägga kärlek på julmaten.

Perfekta Singletoncocktails för helgerna
Cocktails

Perfekta whiskycocktails för helgerna

Inför de stundande helgerna har Josephine Sondlo, bartender och tvåfaldig svensk vinnare i World Class (VM för bartenders), tagit fram tre cocktailrecept som sätter guldkant på firandet.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.