annons

galipette_non_alc_mood_WEB

Galipette alkoholfri cider, drycken som får dig att slå kullerbytta

Nu finns Galipette alkoholfri Cider äntligen att köpa på Systembolaget. Galipette som betyder kullerbytta på franska är en hantverkscider från nordvästra Frankrike som med sin naturliga och tydliga smak av röda äpplen har gjort att svenskarna tagit den till sina hjärtan. Sedan tidigare finns även den populära alkoholhaltiga  Galipette Brut på Systembolagets hyllor.

Galipette är en opastöriserad hantverkscider från lummiga trädgårdar i Bretagne beläget i nordvästra Frankrike, epicentrum för fransk ciderproduktion. Galipette tillverkas från noggrant utvalda äppelsorter som är varsamt hanterade. De pressas försiktigt och cidern innehåller endast naturlig juice vilket är bra för både smak och sinne. Alkoholfria drycker är en trend som växt sig allt starkare de senaste åren, inte minst bland konsumenter i den yngre generationen. Det gäller allt från alkoholfria drinkar till traditionella alkoholdrycker såsom öl, vin och cider.  Galipette alkoholfri cider bjuder på en inbjudande friskhet där doften har tydliga inslag av mogna röda äpplen tillsammans med en fläkt av nötter och apelsinskal. Smaken är fruktig med friskhet från röda äpplen och med toner av hasselnötter och citrus.  Kombinationen mellan sötma och syra ger en underbar helhetsupplevelse och får dig förhoppningsvis att slå en kullerbytta. God för såväl vuxen som barn.

Galipette avnjuts till fördel kall som den är direkt från flaskan eller hälld i ett glas över rikligt med is, en sk Galipette on the rocks. Det går även utmärkt att blanda den tillsammans med ginger beer och limejuice till en uppfriskande drink.

Galipette presenteras i en liten bullig flaska som är tilltalande för ögat och finns i ett stort urval systembolagsbutiker.

Virgin Galipette Mule

2 delar Galipette alkoholfri cider
1 del ginger beer
1 lime
myntakvistar

Galipette Non-Alc

Ursprung: Frankrike
Alkoholhalt: 0%
Volym: 330 ml 
Artikelnr: 11964
Pris: 16,90 kr

relaterat

Nubbarna som förgyller påskmaten och skiner lika starkt som solen
Snapsar

Påskens snapsar!

Påsken närmar sig med stormsteg, en kulinarisk högtid där vi svenskar fullkomligt frossar i god mat och dryck. Det kryddade brännvinet är för många ett

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.