annons

​Aperitivo Spritz - en fräsch sommardrink med klassiska smaker av pomerans och blodapelsin
Foto: Altia

Fräsch sommardrink med smaker av pomerans och blodapelsin

Nu lanseras en färdig aperitifdrink med de klassiska ingredienserna pomerans och blodapelsin tillsammans med mousserande vin från Spaniens största cavaproducent.

Nu lanseras en färdig aperitifdrink med de klassiska ingredienserna pomerans och blodapelsin tillsammans med mousserande vin från Spaniens största cavaproducent.

Äntligen är det dags för sommar och sol – och fräscha, lätta drycker i glasen. Aperitivo Spritz är med sin somriga färg och smak den perfekta drycken att servera iskall i väntan på middagen under ljumma sommarkvällar. Namnet aperitivo kommer från det latinska verbet “aperire” som betyder “att öppna”, och drycken har verkligen en förmåga att stimulera aptiten.

Servera gärna med salta snacks för att lyfta fram det mousserande vinets fruktighet och touchen av färska örter, kanel och apelsinzest. För att göra den härliga orangea färgen ännu festligare, dekorera gärna med skivade apelsinklyftor, citroner eller jordgubbar.

Aperitivo Spritz kommer från Spanien och produceras av J. García Carrión, en av världens största och mest kända vinproducenter. Familjen García Carrión har i århundraden odlat druvor, producerat vin och sålt från sin vingård i Jumilla i Spanien. År 1890, när efterfrågan ökade, byggdes vineriet ut vilket blev starten för det familjeföretag som idag har drivits inom familjen i fyra generationer. Idag äger företaget vingårdar i tio spanska vindistrikt och exporterar vin till över 155 länder över hela världen.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.