Först i världen med juligt smakkoncept
Foto: LYFT/LAB

Först i världen med juligt smakkoncept

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Det hör inte till ovanligheterna att LYFT/LAB är först ut med nya smakkoncept och som en tidig julklapp till alla konsumenter introduceras en julinspirerad nyhet.

Lagom till när kylan smyger sig på och vi tänder det andra ljuset i adventsljusstaken introducerar LYFT/LAB en ny smak. Årets sista utgåva tar med användaren på en välbekant resa med smak av kryddnejlika, ingefära, kanel och inslag av apelsin. Glögg beskrivs som en smak gjord för sena kvällar framför brasan.

Inför lanseringen är det dock inte bara smaken som det experimenterats med utan LYFT/LAB har även utvecklat ett nytt och kreativt emballage. Dosan kommer nämligen förpackad inuti ett speciellt framtaget doftljus som även det väcker minnen till mysiga vinterdagar.

LYFT/LAB – Glögg 03_04 lanserades den 13:e december och är också den första produkten i LAB-serien som kommer finns tillgänglig på Pressbyrån, 7-Eleven och golyft.se.

LYFT/LABs recept på alkoholfri glögg kan du hitta här.

relaterat

Smördeg utan smör är Årets matbluff
matfusk

Smördeg utan smör är Årets matbluff

Namnet till trots innehåller degen inget smör, vilket många av de som röstade tyckte var bluffigt. Företrädare för tillverkaren meddelar nu att de kommer att byta till smör.

En mer klimatmedveten matsedel
Hållbart

En mer klimatmedveten matsedel

Nu lanserar Konsumentverket och Livsmedelsverket en mer klimatmedveten matsedel. För första gången har maträtterna klimatberäknats.

4 av 10 svenskar firar alkoholfri julafton, julmust är favoritdrycken
Trender

Fyra av tio svenskar firar alkoholfri julafton

En nubbe till sillen på julbordet är ett måste för många, men en ny Sifo-undersökning visar att mer än hälften av svenskarna helst dricker julmust på julafton och att hela fyra av tio svenskar kommer att fira en helt alkoholfri jul.

Julmeny signerad av Årets Kock 2020, Ludwig Tjörnemo
julmat

Laga julmenyn skapad av Årets Kock 2020

I år är inget vanligt år där julen kommer att firas med ett stort julbord och hela släkten på besök. I år blir det kanske färre gäster men mer tid att lägga kärlek på julmaten.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.