pexels-photo-769289

FOODSTOCK LOCKAR INTERNATIONELLA KOCKAR

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons






Gastronomifestivalen Foodstock bjuder in kockar för att visa upp det bästa inom matlagning och nu står det också klart vilka kockar som arrangerar lördagen och söndagens bankett.

Foodstock bjuder på en rad olika aktiviteter, bland annat en bankett lunch- och middag som lockar internationella stjärnkockar. I ett stort tält med 300 sittplatser dukas det upp med långbord för lunch och middag som hostas av två kockvänner. Nu står det klart vilka stjärnkockar som kommer att hosta banketten.

På lördagen den 31/8 bjuder Niklas Ekstedt och Florencia Abella in den Londonbaserade stjärnkocken Tomos Parry för att tillsammans tillaga lunch och middag. Parry är kökschef och ägare av restaurang Brat i London, restaurangen belönades med en stjärna i Guide Micheline ett år efter dess öppning.

På söndagens bankett den 1/9 får besökare uppleva Paul Svenssons mat-filosofi tillsammans med Ruth Osborne och Christoffer Ekman. Trion har sedan tidigare skapat pop-up restaurangen Retaste, en restaurang som lagar mat på råvaror som annars skulle ha kastats. Lördagen och söndagens bankett förbokas via hemsidan.

Foodstock Erbjuder:

Banketten Lunch/Middag förbokas via hemsidan. Four Hands Menu Lunch/Middag förbokas via hemsidan. Biljetter till festivalen går att köpa på foodstock.se. En endagarsbiljett till Foodstock kostar 500kr och tvådagars 750kr. Barn under 16 i målsmans sällskap går in gratis.

I biljetten ingår båtresan tur och retur till Fjäderholmarna, tillträde till festivalområdet med matmarknad, workshops och barer. Mat och dryckeshäften går att köpa på båten eller när man anländer ön. Mer info om medverkande och de olika sevärdheterna se hemsidan www.foodstock.se eller Instagram foodstock.se.

 

relaterat

32169029-glass-of-ice-lemon-tea

Te i mocktails och cocktails

Tekompaniet besökte Sri Lanka och Dilmah School of tea för att uppleva te på plats i Ceylon-teets land. Deltagarna kom hem med en rad nya

Semla+Mattrender+2020

Sveriges bästa semlor utsedda

Stigs Konditori i Gullringen vann för tredje året i rad Arlas semmeltävling om vem som gör den bästa semlan i landet. Vinnarreceptet förblir dock en

scrabble-tiles-in-blue-ceramic-plate-2377164

Ökat intresse för vegetarisk skolmat

En stor majoritet av Sveriges kommuner arbetar medvetet med att erbjuda växtbaserade alternativ i skolmaten och intresset bland skoleleverna ökar. Klimatpåverkan är det starkaste motivet

3.Anton+Kardell+Årets+Unga+Kock+SK+Mat+Mattrender+2020

Han är Årets Unga Kock 2020

Anton Kardell från Göteborg vann tävlingen Årets Unga Kock 2020 på Stockholms Hotell & Restaurangskola. Anton går nu vidare till världsfinalen i Paris i september. Årets

Gabriel Jonsson LoRes

Mästerkock blir Lönnebergas ambassadör

Vinnaren av TV4:s program Sveriges mästerkock 2019, Gabriel Jonsson från Visby, är Lönnebergas nye ambassadör. Gabriel ska inspirera konsumenterna med recept och matlagningstips för bland

curtbergfors

Världens största matpris

Nu öppnar nomineringen till The Food Planet Prize, som blir världens största pris på matområdet. Priset, instiftat av Curt Bergfors foundation, ska belöna initiativ för

grönsaker+mattrender+2020

Förvarar du dina grönsaker rätt?

Gurkan ska inte ligga i kylen! De flesta svenskar vill agera klimatsmart, men en ny Sifo-undersökning visar att hälften av befolkningen förvarar sina frukter och

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons














annons








Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.