annons

[the_ad_group id=”1504″]

Fira Äpplets Dag med den hantverksmässiga cidern Galipette
Foto: Emelie Voltaire

Fira Äpplets Dag med hantverksmässig cider

Lördagen den 25 september infaller Äpplets Dag och vad passar då bättre än att frossa i en flytande vitaminkur gjord av en kärnfrisk och hantverksmässig cider?

Lördagen den 25 september infaller Äpplets Dag och vad passar då bättre än att frossa i en flytande vitaminkur gjord av en kärnfrisk och hantverksmässig cider?

Ett äpple om dagen är som bekant bra för magen. Galipette som betyder kullerbytta på franska är en opastöriserad hantverkscider från lummiga trädgårdar i nordvästra Frankrike. Cidern tillverkas från noggrant utvalda äppelsorter och pressas försiktigt och innehåller endast naturlig juice. Doften har tydliga inslag av mogna röda äpplen med en fläkt av nötter och apelsinskal. Smaken är fruktig med friskhet från röda äpplen och den har toner av nötter och citrus i kombination med både sötma och syra.

Galipette Cidre Brut avnjuts med fördel som den är, och den fungerar även bra i drinkar som exempelvis Calva-Cider med kullerbytta.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

relaterat

Cocktailglas med Monterita – vinnardrink med Amaro Montenegro och tequila
DRINKTIPSET

Monterita

– italiensk bitter möter mexikansk hetta

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.