Unusual Negroni
Foto: William Grant & Sons

Fem kärleksröda gindrinkar till alla hjärtans dag

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Alla hjärtans dag närmar sig och det är dags att planera din söndag. Varför inte passa på att bjuda någon du tycker om (eller dig själv) på en stämningsfull middag med gindrinkar i kärlekens tecken?

Oavsett hur du väljer att spendera kärlekens dag kommer här fem frestande kärleksröda tips som är lika goda som snygga.

Unusual Negroni
Foto: William Grant & Sons

Unusual Negroni
En förförisk tvist på klassiken Negroni. Denna uppdaterade klassiker är ovanligt frestande med Camparis skönhet och de storslagna smakerna från Hendrick’s Gin.

Martinez
Foto: William Grant & Sons

Martinez
Martinez är en elegant gäst på alla middagsbjudningar. Hendrick’s Gin kommer verkligen till sin rätt tillsammans med de örtiga och rika smakerna från Angostura Bitters. Som föregångare till den välbekanta Martini är Martinez den mest klassiska av klassiska drinkar.

Floradora
Foto: William Grant & Sons

Floradora
Floradora är en blommig och pärlande gincocktail. Bartendern Jimmy O’Brien skapade drinken till en ung skådespelare som hade en av rollerna i den edvardianska musikalkomedin ”Floradora”. Hon påstod att hon redan hade provat alla cocktails. O’Brien svarade med att skapa denna förföriska cocktail – bara för henne.

Red Snapper
Foto: William Grant & Sons

Red Snapper
Red Snapper är i själva verket en Bloody Mary med en hemlighet – den är gjord på gin. Hendrick’s Gin förser denna högt älskade drink med fyllighet och karaktär.

Clover Club
Foto: William Grant & Sons

Clover Club
Ja, den är svårt att bemästra, ja den innehåller hallon och ja den förför gommen på ett sätt som ingen annan cocktail gör. Men vill du imponera på kärlekens dag gör du klokt i att läsa vidare.

relaterat

Jill Johnson lanserar vårens vita vin - Nashville Stories Bianco
Vin

Jill Johnson lanserar Nashville Stories Bianco

Lagom till ljusare tider får vinfamiljen Nashville Stories tillökning. Det tredje släppet i Jill Johnsons vinserie heter Nashville Stories Bianco och är ett vitt vin från Piemonte i Italien.

Absolut satsar på nytt segment med Absolut Soda Lime & Cucumber
Blanddryck

Absolut satsar på nytt segment

Den 1 mars lanserar Absolut en nyhet i Hard Seltzer-segmentet; Absolut Soda Lime & Cucumber. RTD-sodan kommer att ingå i Systembolagets fasta sortiment.

En hållbar limiterad matkasse med hjärtat i havet
Matkasse

En hållbar limiterad matkasse med hjärtat i havet

De limiterade matkassarna, som är ett genuint mathantverk med nordiska råvaror från havet, är ett samarbete mellan Frida Ronge, gastronomisk ledare på restaurang TAK i Stockholm och Skagerrak Nordic Dry Gin.

En svenskfavorit blir veganvänlig i ny design
Vin

En svenskfavorit blir veganvänlig i ny design

Med omstart kommer ofta förnyelse och med den annalkande våren har Stoneleighs klassiska serie från Nya Zeeland förnyats. Looken har setts över och uppdaterats parallellt med att vinet numera klassas som helt vegansk.

Alkoholfritt utan kompromisser
Alkoholfritt

Alkoholfritt utan kompromisser

Lagom till vårens första värme lanserar Lazy Estate Sparkling Tea Lemongrass & Mint 0%, en ny sorts premiumbubbel som inte kompromissar på smak, kvalitet eller utformning.

Gammel Dansk Limited Edition i exklusiv tappning
Bitter

Exklusiv tappning i begränsad upplaga

11 februari lanseras en begränsad upplaga av Nordens mest kända bitter. Gammel Dansk Limited Edition tillverkas i endast 1199 flaskor varav 900 blir tillgängliga i Sverige.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.