Unusual Negroni
Foto: William Grant & Sons

Fem kärleksröda gindrinkar till alla hjärtans dag

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Alla hjärtans dag närmar sig och det är dags att planera din söndag. Varför inte passa på att bjuda någon du tycker om (eller dig själv) på en stämningsfull middag med gindrinkar i kärlekens tecken?

Oavsett hur du väljer att spendera kärlekens dag kommer här fem frestande kärleksröda tips som är lika goda som snygga.

Unusual Negroni
Foto: William Grant & Sons

Unusual Negroni
En förförisk tvist på klassiken Negroni. Denna uppdaterade klassiker är ovanligt frestande med Camparis skönhet och de storslagna smakerna från Hendrick’s Gin.

Martinez
Foto: William Grant & Sons

Martinez
Martinez är en elegant gäst på alla middagsbjudningar. Hendrick’s Gin kommer verkligen till sin rätt tillsammans med de örtiga och rika smakerna från Angostura Bitters. Som föregångare till den välbekanta Martini är Martinez den mest klassiska av klassiska drinkar.

Floradora
Foto: William Grant & Sons

Floradora
Floradora är en blommig och pärlande gincocktail. Bartendern Jimmy O’Brien skapade drinken till en ung skådespelare som hade en av rollerna i den edvardianska musikalkomedin ”Floradora”. Hon påstod att hon redan hade provat alla cocktails. O’Brien svarade med att skapa denna förföriska cocktail – bara för henne.

Red Snapper
Foto: William Grant & Sons

Red Snapper
Red Snapper är i själva verket en Bloody Mary med en hemlighet – den är gjord på gin. Hendrick’s Gin förser denna högt älskade drink med fyllighet och karaktär.

Clover Club
Foto: William Grant & Sons

Clover Club
Ja, den är svårt att bemästra, ja den innehåller hallon och ja den förför gommen på ett sätt som ingen annan cocktail gör. Men vill du imponera på kärlekens dag gör du klokt i att läsa vidare.

relaterat

30 miljoner liter julmust – bryggeriernas uppskattade bidrag till det svenska julbordet
Juldryck

Bryggeriernas uppskattade bidrag till julbordet

Vi svenskar håller våra traditioner kära, inte minst gäller det julbordet. Här hittar vi historiska smaker som levt genom generationer, och störst av allt är julmusten som lockar såväl barn som vuxna.

O.P. Anderson Alkoholfri Snaps Mixpack – en ny snapstradition är född
Alkoholfritt

En ny snapstradition är född

Nu ser O.P. Anderson Alkoholfri Snaps dagens ljus, en nyhet som har för avsikt att stärka gemenskapen kring våra dryckestraditioner oavsett om man väljer alkohol eller inte.

Snabb middag med färdigskurna svenska rotfrukter
Matlagning

Snabb middag med färdigskurna rotfrukter

Rotfrukter är gott, hälsosamt, klimatsmart och växer dessutom perfekt i svensk jord. Nu lanserar grönsaksexperten Apetit Svenska rotfrukter, smidigt färdigskurna rotfrukter från södra Sverige.

Sverigepremiär för systrarna Delevingnes prisbelönta prosecco
Vin

Sverigepremiär för prisbelönt prosecco

Della Vite Superiore Prosecco D.O.C.G är en prisbelönt och hållbart producerad prosecco skapad av systrarna Chloe, Poppy och Cara Delevingne, och lanserades i Sverige den 22 november.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.