annons

Krispigt gott med ringar av sötpotatis och morot
Foto: Apetit

Enkelt med krispiga ringar av sötpotatis och morot

Alla mår bra av att äta mer grönsaker och med Apetits nya innovation, veganska och glutenfria sötpotatis- och morotsringar, blir det enkelt och bekvämt.

Alla mår bra av att äta mer grönsaker och med Apetits nya innovation, veganska och glutenfria sötpotatis- och morotsringar, blir det enkelt och bekvämt.

Apetits senaste tillskott sötpotatis- och morotsringar är härligt krispiga och gör det enkelt och gott att äta mer grönt, för både hälsans och miljöns skull. Ringarna, som enkelt värms i ugn, fritös eller Airfryer, passar som festligt tillbehör till middagen eller som snacks med en god dippsås. Perfekt när man vill äta något och tiden är knapp.

Ringarna görs på sötpotatis och morot och är kryddade med mild chipotle samt sourcream & onion. Ringarna är naturligt glutenfria, veganska och sojafria, och finns nu tillgängliga i frysdisken på ICA och Coop.

Tahinidipp

Tahinidipp

Ingredienser
  

  • 1 dl tahini
  • 2 st vitlöksklyftor rivna
  • 1 tsk koriander
  • 1 touch chilipulver
  • 0,5 tsk salt
  • 1 tsk socker
  • 1 st citron saften
  • 0,75 dl vatten

Instruktioner
 

  • Blanda alla ingredienser förutom citronsaften och vatten i en skål. Tillsätt sen lite vatten och citron åt gången tills dippen är jämn. Servera.
Skriv ut receptet

Ärt- och örtdipp

Ärt- och örtdipp

Ingredienser
  

  • 200 g Apetit frysta ärter tinade
  • Limejuice från ½ lime
  • 0,5 dl olivolja
  • 0,5 kruka mynta
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0,5 tsk salt
  • svartpeppar grovmalen

Instruktioner
 

  • Blanda alla ingredienser i en skål och mixa tills dippen är jämn. Servera.
Skriv ut receptet

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.