En påse kommer laddad med ett cocktail-kit

En påse kommer laddad med ett cocktail-kit

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons


Det enda du behöver göra är att ta fram is och eventuella favoriter från barskåpet.

Home Bartender Kit är framtaget av Konceptism och Rscued i samarbete med Sandberg Drinks Lab och innehåller specifikt utvalda produkter för att man enkelt ska kunna njuta av en god drink hemma.

När man väljer juicer från Rscued väljer man också att ta vara på frukt som annars skulle kasserats, och istället förädlar man den till något läskande gott. Påsen innehåller förutom två olika sorters juice även Lokalens Rabarber Tonic Syrup, torkad räddad frukt, ett mätglas samt tre drinkrecept som passar både med och utan alkohol.

Cocktail-kitet, samt ett antal andra varor och färdiga paket, kan beställas för hemleverans i StorStockholm från #Kvarikvarteret, som är ett samarbete mellan Rscued, Bageriet BAK och Lykke Kaffegårdar.

relaterat

Hur klimatsmart är vin på PET?
Vin

Hur klimatsmart är vin på PET?

För ett tag sedan genomförde Systembolaget en undersökning kring svenska konsumenters uppfattningar och kunskap kring olika förpackningar. Undersökningen visade att det är få som känner till vilken förpackning som är bäst för miljö och klimat.

Fler guldmedaljer till Skagerrak Gin
Utmärkelser

Fler guldmedaljer till nordisk gin

Under tävlingen IWSC fick ginen 95 poäng av 100 möjliga och tog således hem guldmedalj i nära konkurrens med globala spritvarumärken.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons
  • Firedrops


annons
Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.