En påse kommer laddad med ett cocktail-kit

En påse kommer laddad med ett cocktail-kit

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Det enda du behöver göra är att ta fram is och eventuella favoriter från barskåpet.

Home Bartender Kit är framtaget av Konceptism och Rscued i samarbete med Sandberg Drinks Lab och innehåller specifikt utvalda produkter för att man enkelt ska kunna njuta av en god drink hemma.

När man väljer juicer från Rscued väljer man också att ta vara på frukt som annars skulle kasserats, och istället förädlar man den till något läskande gott. Påsen innehåller förutom två olika sorters juice även Lokalens Rabarber Tonic Syrup, torkad räddad frukt, ett mätglas samt tre drinkrecept som passar både med och utan alkohol.

Cocktail-kitet, samt ett antal andra varor och färdiga paket, kan beställas för hemleverans i StorStockholm från #Kvarikvarteret, som är ett samarbete mellan Rscued, Bageriet BAK och Lykke Kaffegårdar.

relaterat

Filmdags med recept!
Matlagning

Filmdags med recept!

Kan det vara så att du just i detta ögonblick längtar efter en ny säsong av din favoritserie? Här hittar du filmer och serier med tillhörande recept som förhöjer din höststämning.

Eget bubbel efter fyra succélanseringar
Vin

Eget bubbel efter fyra succélanseringar

Sveriges ”vinkungs” vinportfölj säljer så att det knakar och är numera Sveriges mest sålda vinvarumärke. Nu lanseras ett franskt torrt mousserande vin som är producerat på 100% Chardonnay.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.