annons

Willow’s Crest tillbaka med en somrig Rosécider
Foto: Galatea

En ny tillfällig sommarcider

Päroncider med smak av rosenblad och mango finns tillgänglig i större delen av landet sedan 24 juni.

Päroncider med smak av rosenblad och mango finns tillgänglig i större delen av landet sedan 24 juni.

Detta är andra gången man kan stifta bekantskap med varumärket Willow’s Crest på systembolaget efter att ha lanserats som en modern lager 2017.

Willow’s Crest är tillbaka på Systembolagets hyllor men denna gång inte med sin Wuk Wuk Lager utan som en rosaskimrande päroncider. Med Willow’s Crest Rosé Summer Edition får ciderdrickarna en somrig cider som med hela sin identitet och innehåll leder tankarna till en trädgårdsbjudning i grönskan.

– Svensk sommar och cider har starka kopplingar och Willow’s Crest Rosécider kommer i år skänka lite svalkande elegans till ciderhyllan, säger Marcus Friari, Brand Manager, Galatea.

Namnet Willow’s Crest är hämtat ur en saga om den lilla fågeln Willow som tappade sin tofs (crest) som liten. Genom Hakspicks olika lanseringar berättas sagan kapitel för kapitel och nu är det dags för den lilla fågeln att ta sig an en flärdfull och sommarskimrande rosécider. Inspirationen till cidern och dess smak kommer från de vackra promenaderna i franska Provence där Willow ramlat runt i jakt efter sin tofs.

Doft och smakbeskrivning: Doften är fruktig med inslag av rosenblad, mango och päron. Smaken är halvsöt och frisk med inslag av mango och rosenblad. Serveras vid 6-8°. Passar utmärkt som aperitif eller exempelvis till en lätt mango- och avokadosallad.

Willow’s Crest Rosé Summer Edition kan hittas här.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.