O.P. Anderson Alkoholfri Snaps Mixpack – en ny snapstradition är född
Foto: Anora Sweden

En ny snapstradition är född

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Nu ser O.P. Anderson Alkoholfri Snaps dagens ljus, en nyhet som har för avsikt att stärka gemenskapen kring våra dryckestraditioner oavsett om man väljer alkohol eller inte.

Alkoholfria drycker är en trend som växt sig allt starkare de senaste åren, inte minst bland konsumenter i den yngre generationen. Det gäller allt från alkoholfria drinkar till traditionella alkoholdrycker såsom öl och vin. Dessa konsumenter har lika mycket förväntan och förhoppning på upplevelsen som de som väljer drycker innehållande alkohol. O.P. Anderson Alkoholfri Snaps är en banbrytande nyhet då de är de första snapsarna i sitt slag på Systembolagets hyllor.

– O.P. Anderson genomsyras av tanken att högtider firas bäst tillsammans och vill förena människor i ett gemensamt firande som inte lämnar någon utanför. Därför är det otroligt kul att kunna erbjuda alkoholfri snaps från O.P. Anderson så att alla kan vara med i gemenskapen oavsett om man han alkohol eller alkoholfritt i glaset, säger Sanna Sundin, Senior Brand Manager på Anora.

Kartongen om sex flaskor innehåller tre alkoholfria varianter av O.P. Andersons mest populära snapsar; Original, Petronella och Klar. O.P. Anderson Original Alkoholfri Snaps har en komplex, fyllig och balanserad kryddighet och passar utmärkt till de flesta rätter på det svenska smörgåsbordet. Det är det perfekta sällskapet till den inlagda sillen och den lagrade osten. O.P. Anderson Petronella Alkoholfri Snaps har en frisk och uttalad äppelkaraktär med en kryddig ton. Smaken är djup och rund med en liten sötma. Ett utmärkt alternativ till sillen och laxen men även god till den lagrade osten. O.P. Anderson Klar Alkoholfri Snaps har en fräsch och tydlig kryddighet av dillfrö och citron. Passar fint till fisk och skaldjur, gärna rätter kryddade med dill. Samtliga snapsar är ekologiska och är kryddade med de klassiska O.P. Anderson-kryddorna kummin, anis och fänkål.

O.P. Anderson har utgjort en del av de svenska traditionerna sedan 1891. En snapsfamilj där varje enskild krydda har destillerats med varsam hand och hedrar det hundraåriga hantverk och den skicklighet inom destillering som förvaltas än idag vid O.P. Anderson Distillery i Sundsvall.

– Det är samma kryddor i de alkoholfria versionerna som i de traditionella snapsarna och vi använder oss endast av naturliga och ekologiska ingredienser i dryckerna. Den lite riviga smaken man känner i vår alkoholfria snaps får vi till genom att använda lite chili och citronsyra, säger Jonas Odland Kryddmästare O.P. Anderson.

O.P. Anderson Alkoholfri Snaps Mixpack lanseras den 1 december och finns på hyllan i de flesta Systembolagsbutiker.

relaterat

Coca-Cola lanserar två nya smaker
läsk

Coca-Cola lanserar två nya smaker

Coca-Cola rivstartar året genom att lansera inte en – utan två nya smaker. Det är inga mindre än Coca-Cola Zero Sugar Lime och Coca-Cola Zero Sugar Koffeinfri.

OLW rivstartar det nya året med att lansera tre nyheter
Snacks

2022 inleds med ny hetta på snackshyllan

Nu lanseras årets första snacksnyheter från OLW – cheez doodles Deluxe Pecorino, Linschips Hickory Mayo och potatischipset Vegan Sourcream & Onion Chili Tingle.

Guinness 0.0 – en Guinness med allt utom alkohol
Öl

Guinness 0.0 – en stout utan alkohol

Med start 2022 lanseras Sveriges första alkoholfria stout i klassisk stil. Den börjar säljas i matbutiker under januari för att därefter lanseras på Systembolaget 1 februari 2022.

HelloFresh recept för en grönare jul
julmat

Recept för en grönare jul

För att uppmana svenskarna till att ta vara på julens rester har HelloFresh skapat fem goda recept baserade på resterna från julbordet – för att minska på julens matsvinn, och samtidigt skapa nya smaksensationer.

Helena Lyth inspirerar till amerikanskt julbak med Fireball
Matlagning

Inspirerar till amerikanskt julbak med Fireball

Julen står för dörren och så även julbaket och vinterdesserter. Inför årets högtid bjuder matprofilen Helena Lyth på ett recept med Fireballstekta äpplen serverade till glass och havrekakor.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.