Koskenkorva Lemon – en naturlig nyhet med blandning av sött och surt
Foto: Altia

En naturlig nyhet med blandning av sött och surt

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Swedish Tonic

I början av juni lanserades en fruktlikör gjord på enbart naturliga råvaror.

Man har använt sig av äkta citroner i tillverkningen, och både zest och fruktkött har tillvaratagits. Resultatet är en frisk och balanserad dryck som varken är för söt eller för sur. Den presenteras i en halvlitersflaska med träkork som är ett av Koskenkorvas kännetecken.

Smaken är uppfriskande och har en naturlig smak av färskpressad citronjuice. I näsan känner man en tydlig doft av citronskal tillsammans med solmogna citroner. Den balanserade syran gör att kombinationen av sött och surt är perfekt. Eftersmaken är len och stannar kvar i munnen länge.

Genom generationer har familjer i den finska byn Koskenkorva hängivit sig till att producera en vodka som av många anses vara en av de bästa i världen.

– Dagens konsumenter är väldigt medvetna och söker ofta produkter med naturliga ingredienser och med ett tydligt ursprung. Koskenkorva Lemon uppfyller båda de önskningarna. Dessutom är den mindre söt än andra citronlikörer vilket tilltalar många, säger Catrin Söderberg, Senior Brand Manager på Altia.

Koskenkorva Lemon fungerar alldeles utmärkt att sippa på som den är, men är också en ypperlig drinkbas till sommarens cocktails.

relaterat

Kul i Jul - italienska julkakor från Zeta
julmat

Kul i jul med italienska julkakor

Precis som julskinkan är helig för svenskarna, är julkakorna Pandoro och Pannetone det för italienarna. Julstämningen vill inte riktigt infinna sig innan en kaka står på bordet.

Glöggiganten Saturnus presenterar 2020 års sortiment: – tradition, trend och innovation i julig förening
Juldryck

Glöggiganten presenterar 2020 års sortiment

När Sveriges äldsta och största glöggfabrik presenterar sitt utbud för 2020 är det en väl avvägd blandning av traditionella smaker, trendmedvetet innehåll och nytänkande i framkant.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.