annons

Koskenkorva Lemon – en naturlig nyhet med blandning av sött och surt
Foto: Altia

En naturlig nyhet med blandning av sött och surt

Lagom till sommaren lanseras en fruktlikör gjord på enbart naturliga råvaror såsom äkta citroner, där både zest och fruktkött används i tillverkningen.

I början av juni lanserades en fruktlikör gjord på enbart naturliga råvaror.

Man har använt sig av äkta citroner i tillverkningen, och både zest och fruktkött har tillvaratagits. Resultatet är en frisk och balanserad dryck som varken är för söt eller för sur. Den presenteras i en halvlitersflaska med träkork som är ett av Koskenkorvas kännetecken.

Smaken är uppfriskande och har en naturlig smak av färskpressad citronjuice. I näsan känner man en tydlig doft av citronskal tillsammans med solmogna citroner. Den balanserade syran gör att kombinationen av sött och surt är perfekt. Eftersmaken är len och stannar kvar i munnen länge.

Genom generationer har familjer i den finska byn Koskenkorva hängivit sig till att producera en vodka som av många anses vara en av de bästa i världen.

– Dagens konsumenter är väldigt medvetna och söker ofta produkter med naturliga ingredienser och med ett tydligt ursprung. Koskenkorva Lemon uppfyller båda de önskningarna. Dessutom är den mindre söt än andra citronlikörer vilket tilltalar många, säger Catrin Söderberg, Senior Brand Manager på Altia.

Koskenkorva Lemon fungerar alldeles utmärkt att sippa på som den är, men är också en ypperlig drinkbas till sommarens cocktails.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.