annons

Foto Pressbild
Foto Pressbild

En mejerifri gräddlikör

Amarula Vegan

För att alla ska kunna ta del av marulafruktens goda smaker lanseras nu Amarula Vegan – en gräddlikör helt fri från mejeri och laktos. Amarula Vegan har toner av karamell, vanilj, gräddig kokos och marulafrukt.

Bakom varje flaska Amarula finns ett omsorgsfullt hantverk. När marulafrukten blivit ljusgul och stort som ett plommon faller det till marken. Frukten plockas sedan från marken för att bli till Amarula. Destillatet lagras itvå år på små ekfat, när färsk kokosgrädde och ytterligare marulaextrakt adderas får vi en smakrik vegansk gräddlikör med kvalité i fokus.

Amarula Vegan smakar milt av karamell, vanilj och krämig kokosnöt tillsammans med komplexa toner avden distinkta marulafrukten. En smakrik växtbaserad likör där marulafrukten på ett elegant vis vävs sammanmed kokos. Den passar att dricka som den är eller som ingrediens i en cocktail.

– Vår senaste nyhet Amarula Vegan skapar en möjlighet att dela marulafruktens särskilda och goda smakmed fler. Med Amarula Vegan vill vi erbjuda en vegansk gräddlikör som inte tummar på smaken eller kvalitén, säger Martina Talmet, Brand & Markering Manager på Anora.

Återigen har den Stellagalan-nominerade bartendern Bella Porcile varit i farten och i och med lanseringen av Amarula Vegan presenteras ett recept där hantverk och naturliga råvaror står i fokus –Amarula Vegan Coco & Goose.

Med ursprung i Sydafrika arbetar Amarula med flera intiativ för att värna om människorna och naturen som är en del av gräddlikören. Genom fonden The Amarula Trust arbetar Amarula med initiativen TheHandwork Hub, Herd och Wildlife Direct. The Handwork Hub tillverkar Amarulas tofsar som syns på sidanav varje flaska. Företaget ägs och drivs av de arbetande kvinnorna själva. HERD och Wildlife Direct syftartill att främja och skydda elefanter.

I Sverige finns Amarula i tre varianter: Amarula Cream, Amarula Raspberry & Chocolate och AmarulaVegan.

Amarula Vegan

Artikelnr: 57332

Pris: 239 kr

Volym: 700 ml

Alkoholhalt: 15.5%

OM AMARULA

Sedan 1983 har Amarula erbjudit en välbalanserad, lättdrucken och mångsidig gräddlikör gjord för attavnjutas vid olika tillfällen. Det är den enda gräddlikören tillverkad av marulafrukten, handplockad frånvilda marulaträd i södra Afrika. Bakom varje flaska står ett omsorgsfullt hantverk som representerar ett varumärke med ursprung i Sydafrika men en stolt närvaro i 100 länder runt om i världen.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.