annons

foto-7-karin-tornblom

En kulinarisk matupplevelse på Grand Hotel Saltsjöbaden med stjärnkocken Gustav Otterberg i spetsen 

Nu har den välrenommerade kocken Gustav Otterberg satt sin signatur på Grand Hotel Saltsjöbadens meny. Maten bjuder upp till gammaldags lyx med en modern twist och präglas av noga utvalda råvaror, tillagade med kärlek och respekt. 

Stjärnkocken Gustav Otterberg har lång erfarenhet i branschen och kommer senast från Van Der Nootska Palatset där han arbetat som köksmästare. Tidigare har Gustav även varit på Artipelag som kökschef samt byggt upp både restaurang Ekstedt och den legendariska stjärnkrogen Leijontornet. Gustav Otterberg har nu iklätt sig rollen som kökschef på Grand Hotel Saltsjöbaden. 

– Gustav har en gedigen erfarenhet som han blivit belönad för och vi är väldigt glada över att ha Gustav hos oss på Grand Hotel Saltsjöbaden. Det här är ett nytt kapitel i Grand Hotel Saltsjöbadens långa och händelserika historia, säger Katarina Romell, vd på Grand Hotel Saltsjöbaden. 

Gustav Otterbergs matfilosofi utgår från närheten till naturen och hantverket kring hur man värnan råvaran. Därför står råvaran i fokus i hotellets nya meny, där gamla recept har flätats samman med moderna tillagningsmetoder. 

– För mig har det varit viktigt att maten lätt ska kunna associeras till vad Grand Hotel Saltsjöbaden är och för mig har det alltid varit elegans, lyx, vintage och prestigelöshet. Därför föll det sig naturligt att utforma menyn efter just dessa ord och på så sätt skapa en kulinarisk matupplevelse här på Grand Hotel Saltsjöbaden, säger Gustav Otterberg. 

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.