annons

Philips lanserar Join Alongs - digitala livekurser i matlagning, bakning, grooming och hårklippning und
Simona Muntean, bakbloggare

Digitala livekurser i matlagning och bakning

För att göra den nya vardagen hemtrevligare har Philips lanserat initiativet Join Alongs – livekurser i bland annat bakning.

För att göra den nya vardagen hemtrevligare har Philips lanserat initiativet Join Alongs – livekurser i bland annat bakning.

Genom livekurser inom matlagning, bakning, grooming och hårklippning vill de inspirera och lära ut saker från namnkunniga kockar, dessertmästare, barberare och frisörer. Samtidigt vill Philips bidra till social samvaro, givetvis med social distans. Därför genomförs kurserna på Zoom. Först ut var kocken Amir Kheirmand, tidigare vinnare av Sveriges Mästerkock, som visade hur man lagar de bästa grilltillbehören. Följt av kändisfrisören Corinne Henriksson.

Under de senaste månaderna har våra hem gått från att vara en plats där vi sover, äter och återhämtar oss till att bli kontor, gym, restaurang, kaffebar, frisörsalong – en plats för allt. För att ge svenskarna inspiration, bidra till social samvaro och lära dem att bemästra saker som annars utförs av experter lanserar Philips Join Alongs, live matlagnings-, klipp-, grooming- och bakningskurser på Zoom. Två tisdagar och onsdagar i rad, med start tisdagen den 26 maj, lär namnkunniga frisörer, dessertmästare, barberare och kockar ut sina bästa tips och råd.

– Hemmakarantänen har skapat många utmaningar, i det stora och det lilla. Någon kanske kämpar för att inte laga samma måltid för den fjärde dagen i rad. Andra behöver klippa sig men vill inte gå till en frisör och vet inte hur man gör det själv. Eller så kanske man bara saknar inspiration och input från andra människor. Med Join Alongs vill vi bidra till att göra livet lite enklare och roligare, kort och gott lite hemtrevligare, säger Activation Manager på Philips Nordics.

Kurserna genomförs på digitala videokonferensverktyget Zoom och kurserna såväl som verktyget är gratis för alla att ta del av. Under Join Alongsen kommer tittarna live kunna följa experternas tutorials steg för steg och ställa frågor. Det krävs ingen föranmälan till Join Alongsen men antalet platser är begränsat så det är först till kvarn som gäller. För de som inte har möjlighet att delta live under Join Alongsen kommer de även att läggas upp på YouTube i efterhand.

Schema för Join Alongs:

26 maj, kl. 18.00, Amir Kheirmand, kock (länk saknas men läggs in så fort det finns)

27 maj, kl. 20.00, Corinne Henriksson, frisör

2 juni, kl. 20.00, Simona Muntean, bakbloggare

3 juni, kl. 20.00, barberare

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.