Dessertlikor med smak av Kanelbulle & mjolk i ny laddning

Dessertlikör med smak av Kanelbulle & mjölk i ny laddning!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons






Alldeles inpå knuten av Kanelbullens dag den 4:e oktober, släpps en ny batch av den uppskattade Dessertlikör med smak av Kanelbulle & mjölk. Denna vuxenversion av doftande nybakade kanelbullar med ett glas kall mjölk, har vunnit många bakverksälskares hjärtan, och nu är det dags att välkomna en ny färsk laddning i hyllorna.

 

Kanelbulle & mjölkvar den första dessertlikören i serien Svenska Bakverk, och lanserades vid denna tidpunkt förra året. Uppföljaren, den krämiga mandeldoftande Semmellikören, lanserades sedan naturligt nog lagom till fettisdagen i februari i år.

Men nu är det ljuset på kanelbullen och dags för en refresh av den drömska likören. Smaken av kaneldoftande nybakta bullar och ett glas kall mjölk, är något de flesta av oss har varma känslor för. Att njuta detta även som dryck, i ett vackert likörglas, är helt enkelt ljuvligt.

Likören är en helt naturlig produkt gjord på färsk mjölk och naturliga smakämnen. Servera gärna väl kyld över en stor mängd is, som alternativ till dessert eller bara som en uppgraderad fikastund. Ett tips är att hälla en skvätt över glass, eller blanda ned i fyllningen om du vill skapa en kanel- och kardemummadoftande cheesecake.

–  Vi är väldigt stolta och glada över att ha lyckats skapa en dessertlikör som så exakt smakar som en rykande, nygräddad kanelbulle med ett glas iskall mjölk. Min egen favorit är att dricka likören frostigt sval till en het espresso, säger Martina Talmet, Brand Manager, Arcus Sweden.

Dessertlikör med smak av Kanelbulle & mjölk går att beställa på Systembolaget.

 

relaterat

32169029-glass-of-ice-lemon-tea

Te i mocktails och cocktails

Tekompaniet besökte Sri Lanka och Dilmah School of tea för att uppleva te på plats i Ceylon-teets land. Deltagarna kom hem med en rad nya

Semla+Mattrender+2020

Sveriges bästa semlor utsedda

Stigs Konditori i Gullringen vann för tredje året i rad Arlas semmeltävling om vem som gör den bästa semlan i landet. Vinnarreceptet förblir dock en

scrabble-tiles-in-blue-ceramic-plate-2377164

Ökat intresse för vegetarisk skolmat

En stor majoritet av Sveriges kommuner arbetar medvetet med att erbjuda växtbaserade alternativ i skolmaten och intresset bland skoleleverna ökar. Klimatpåverkan är det starkaste motivet

3.Anton+Kardell+Årets+Unga+Kock+SK+Mat+Mattrender+2020

Han är Årets Unga Kock 2020

Anton Kardell från Göteborg vann tävlingen Årets Unga Kock 2020 på Stockholms Hotell & Restaurangskola. Anton går nu vidare till världsfinalen i Paris i september. Årets

Gabriel Jonsson LoRes

Mästerkock blir Lönnebergas ambassadör

Vinnaren av TV4:s program Sveriges mästerkock 2019, Gabriel Jonsson från Visby, är Lönnebergas nye ambassadör. Gabriel ska inspirera konsumenterna med recept och matlagningstips för bland

curtbergfors

Världens största matpris

Nu öppnar nomineringen till The Food Planet Prize, som blir världens största pris på matområdet. Priset, instiftat av Curt Bergfors foundation, ska belöna initiativ för

grönsaker+mattrender+2020

Förvarar du dina grönsaker rätt?

Gurkan ska inte ligga i kylen! De flesta svenskar vill agera klimatsmart, men en ny Sifo-undersökning visar att hälften av befolkningen förvarar sina frukter och

Orkla+felix+stopp

Orkla återkallar soppa

Orkla foods Sverige återkallar en soppa, företagets Veggie Goulash sedan ett antal förpackningar fått spår av mjölk vid tillagningen och innehållet då inte stämmer med

26543941-wheatgrass-shot-juice-from-wheat-grass-trend-of-health

Så äter vi klimatsmart år 2030

Vi kommer att äta allt mer klimatsmart under de närmaste 10 åren. Nya växtbaserade proteinkällor och mindre svinn i matlagningen är framtiden. Här är några

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons














annons








Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.