Castello lanserar sina forsta cheddarostar

Castello lanserar sina första cheddarostar

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

För att bredda sitt sortiment och möta en allt större efterfrågan på vällagrad hårdost lanserar Castello nu två nya cheddarostar – Castello Cheddar Mature och Castello Cheddar Extra Mature.

Castello har sett en tydlig trend och ett beteende hos ostälskare att fråga efter riktigt vällagrade hårdostar, och ville såklart tillfredsställa deras önskemål.

– Våra ostmästare i England har tagit fram två härligt smuliga ostar med goda smaktoner av knäck och mörk choklad. Vi är oerhört stolta över vårt senaste tillskott till Castello-familjen, säger Gry Andersson Nordström, Brand Manager för Castello.

Castello Cheddar Mature

Mature Ceddar lagras i 12 månader och är en härlig ost med viss sötma och trevlig sälta. Harmoniska smaker, en fast konsistens och en trevligt torr finish är resultatet av en försiktig och noggrann mognadsprocess. Passar perfekt till ostbrickan men även i matlagning. Pastarätter, omeletter, på en bit färskt bröd eller med en sötsyrlig chutney.

Castello Cheddar Extra Mature

Extra Mature Cheddar är handgjord av våra ostmästare i England och lagrad i minst 17 månader. Det är en härligt sofistikerad ost med viss sötma, trevlig sälta och en extra smulig textur. Passar perfekt till ostbrickan och även i matlagning. Pastarätter, omeletter, med en god marmelad eller varför inte med lite rostade nötter?

 

relaterat

Te i mocktails och cocktails

Tekompaniet besökte Sri Lanka och Dilmah School of tea för att uppleva te på plats i Ceylon-teets land. Deltagarna kom hem med en rad nya

Sveriges bästa semlor utsedda

Stigs Konditori i Gullringen vann för tredje året i rad Arlas semmeltävling om vem som gör den bästa semlan i landet. Vinnarreceptet förblir dock en

Ökat intresse för vegetarisk skolmat

En stor majoritet av Sveriges kommuner arbetar medvetet med att erbjuda växtbaserade alternativ i skolmaten och intresset bland skoleleverna ökar. Klimatpåverkan är det starkaste motivet

Han är Årets Unga Kock 2020

Anton Kardell från Göteborg vann tävlingen Årets Unga Kock 2020 på Stockholms Hotell & Restaurangskola. Anton går nu vidare till världsfinalen i Paris i september. Årets

Mästerkock blir Lönnebergas ambassadör

Vinnaren av TV4:s program Sveriges mästerkock 2019, Gabriel Jonsson från Visby, är Lönnebergas nye ambassadör. Gabriel ska inspirera konsumenterna med recept och matlagningstips för bland

Världens största matpris

Nu öppnar nomineringen till The Food Planet Prize, som blir världens största pris på matområdet. Priset, instiftat av Curt Bergfors foundation, ska belöna initiativ för

Förvarar du dina grönsaker rätt?

Gurkan ska inte ligga i kylen! De flesta svenskar vill agera klimatsmart, men en ny Sifo-undersökning visar att hälften av befolkningen förvarar sina frukter och

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.