annons

_G0A5374-min

Bjuder in till två

Nya uteserveringar och takterrass

Hotel Kung Carl välkomnar sommaren med två helt nya uteserveringar och nylanserad takterrass – med perfekt utsikt mot Stureplansvimlet. Uteserveringarna är en naturlig förlängning av hotellets nordfranska bistro: La Belle Epoque och hotellets Cocktailbar. Högst upp på hotellet och med fantastisk utsikt över Stockholms vackra hustak erbjuds en exklusiv och intim takupplevelse – tillgänglig för hotellets gäster och privata tillställningar.

Uteserveringen och takterrassen följer hotellets romantiska interiör med mjuka toner i rosa och grönt, iklätt lekfulla mönster. Citronträd, färgsprakande blomsterarrangemang och klättrande murgröna ger en känsla av en lummig Provence-trädgård. Takterrassens unika läge erbjuder sol hela dagen vilket garanterar sköna sommardagar.

Pressbild : Uteservering, Hotel Kung Carl

– Visionen med uteserveringarna är att flytta ut bistro La Belle Epoque och Cocktailbaren till sommaren. Vi vill framkalla en känsla av en livlig fransk bistro i Paris. Uteserveringen som hör till bistro La Belle Epoque bjuder på eleganta franska rätter med en internationell touch. På sommarmenyn återfinns våra klassiska signaturrätter såsom moules men även hängmörat kött och rätter med influenser från det svenska köket. På Cocktailbarens sommarmeny finns uppfriskande cocktails såsom Italicus Grape Spritz, säger Jan Andersson, krögare och VD för restauranggruppen.

Hotel Kung Carls takterrass finns tillgänglig att abonnera för middagar likväl som mingel och after work. Den lämpar sig bäst för ca 24 personer till middag och upp till 40 personer för ett mingel. Njut av ett iskallt glas rosé eller en läskande apérol spritz i kvällssolen och blicka ut över Stockholms ikoniska stadssiluett.

Pressbild : Takterassen, Hotel Kung Carl

– Vi är glada att äntligen få erbjuda våra hotellgäster, och även andra gäster, möjligheten att ta del av våra fantastiska uteserveringar och vår intima takterrass – för att äta frukost, middag eller ta en after work i solen, säger Daniel Boudal, operativ chef på Hotel Kung Carl.

Hotel Kung Carl ser fram emot att välkomna gäster till uteserveringarna och takterrassen hela sommaren. Uteserveringen bokas via hemsidan. För att reservera takterrassen kontakta Hotel Kung Carl via mail eller telefon: 08-463 50 00.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.