annons

Alkoholfritt utan kompromisser
Foto: Spendrups

Alkoholfritt utan kompromisser

Lagom till vårens första värme lanserar Lazy Estate Sparkling Tea Lemongrass & Mint 0%, en ny sorts premiumbubbel som inte kompromissar på smak, kvalitet eller utformning.

Lagom till vårens första värme lanserar Lazy Estate Sparkling Tea Lemongrass & Mint 0%, en ny sorts premiumbubbel som inte kompromissar på smak, kvalitet eller utformning.

Lazy Estate är uppstickaren som vill revolutionera den alkoholfria kategorin med nya, spännande produkter gjorda på te istället för druvor, och som karaktäriseras av eleganta toner av citrongräs och mynta. Sparkling Tea Lemongrass & Mint släpps på Systembolaget 1 mars men finns redan nu hos några av Lazy Estates restaurangkunder.

Alkoholfri dryck är mer populärt än någonsin, och den alkoholfria trenden har vuxit snabbt under det senaste decenniet. Idag söker allt fler konsumenter både ett bredare och fördjupat sortiment inom alkoholfritt, för ännu fler tillfällen.

Nyheten Sparkling Tea Lemongrass & Mint 0% är ett bubbligt alkoholfritt Sparkling Tea som utmanar kategorin med nya och spännande inslag. Drycken utgörs av te, en råvara som ger både strävhet, friskhet och tanniner. Smaken erbjuder en lockande arom av citrongräs, te från Darjeeling i Indien, limeblomster, citron, aprikos och avrundas med en upplyftande ton av färsk mynta.

Sparkling Tea Lemongrass & Mint 0% är en vuxen, sofistikerad och spännande dryck som omformulerar den alkoholfria kategorin. Sparkling Tea är ett uppenbart val för den trendmedvetna vinälskaren och matentusiasten som söker ett nytt och kaxigt alternativ till brunchen, middagen, eller vårens alla trevligheter utan att behöva kompromissa med smakupplevelsen.

– Vi är glada och stolta över att kunna presentera en ny, smakrik alkoholfri produkt för mat- och dryckesintresserade, och alla som någon gång upplevt en avsaknad av spännande alkoholfria drycker. Med vår första produkt, Sparkling Tea Lemongrass & Mint 0% vill vi ta det alkoholfria utbudet till nästa nivå, för att konsumenter ska kunna botanisera i ett bredare sortiment, helt utan kompromisser, säger Anna-Stina, marknadschef Lazy Estate.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.