Alkoholfritt utan kompromisser
Foto: Spendrups

Alkoholfritt utan kompromisser

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Lagom till vårens första värme lanserar Lazy Estate Sparkling Tea Lemongrass & Mint 0%, en ny sorts premiumbubbel som inte kompromissar på smak, kvalitet eller utformning.

Lazy Estate är uppstickaren som vill revolutionera den alkoholfria kategorin med nya, spännande produkter gjorda på te istället för druvor, och som karaktäriseras av eleganta toner av citrongräs och mynta. Sparkling Tea Lemongrass & Mint släpps på Systembolaget 1 mars men finns redan nu hos några av Lazy Estates restaurangkunder.

Alkoholfri dryck är mer populärt än någonsin, och den alkoholfria trenden har vuxit snabbt under det senaste decenniet. Idag söker allt fler konsumenter både ett bredare och fördjupat sortiment inom alkoholfritt, för ännu fler tillfällen.

Nyheten Sparkling Tea Lemongrass & Mint 0% är ett bubbligt alkoholfritt Sparkling Tea som utmanar kategorin med nya och spännande inslag. Drycken utgörs av te, en råvara som ger både strävhet, friskhet och tanniner. Smaken erbjuder en lockande arom av citrongräs, te från Darjeeling i Indien, limeblomster, citron, aprikos och avrundas med en upplyftande ton av färsk mynta.

Sparkling Tea Lemongrass & Mint 0% är en vuxen, sofistikerad och spännande dryck som omformulerar den alkoholfria kategorin. Sparkling Tea är ett uppenbart val för den trendmedvetna vinälskaren och matentusiasten som söker ett nytt och kaxigt alternativ till brunchen, middagen, eller vårens alla trevligheter utan att behöva kompromissa med smakupplevelsen.

– Vi är glada och stolta över att kunna presentera en ny, smakrik alkoholfri produkt för mat- och dryckesintresserade, och alla som någon gång upplevt en avsaknad av spännande alkoholfria drycker. Med vår första produkt, Sparkling Tea Lemongrass & Mint 0% vill vi ta det alkoholfria utbudet till nästa nivå, för att konsumenter ska kunna botanisera i ett bredare sortiment, helt utan kompromisser, säger Anna-Stina, marknadschef Lazy Estate.

relaterat

Jill Johnson lanserar vårens vita vin - Nashville Stories Bianco
Vin

Jill Johnson lanserar Nashville Stories Bianco

Lagom till ljusare tider får vinfamiljen Nashville Stories tillökning. Det tredje släppet i Jill Johnsons vinserie heter Nashville Stories Bianco och är ett vitt vin från Piemonte i Italien.

Absolut satsar på nytt segment med Absolut Soda Lime & Cucumber
Blanddryck

Absolut satsar på nytt segment

Den 1 mars lanserar Absolut en nyhet i Hard Seltzer-segmentet; Absolut Soda Lime & Cucumber. RTD-sodan kommer att ingå i Systembolagets fasta sortiment.

En hållbar limiterad matkasse med hjärtat i havet
Matkasse

En hållbar limiterad matkasse med hjärtat i havet

De limiterade matkassarna, som är ett genuint mathantverk med nordiska råvaror från havet, är ett samarbete mellan Frida Ronge, gastronomisk ledare på restaurang TAK i Stockholm och Skagerrak Nordic Dry Gin.

En svenskfavorit blir veganvänlig i ny design
Vin

En svenskfavorit blir veganvänlig i ny design

Med omstart kommer ofta förnyelse och med den annalkande våren har Stoneleighs klassiska serie från Nya Zeeland förnyats. Looken har setts över och uppdaterats parallellt med att vinet numera klassas som helt vegansk.

Gammel Dansk Limited Edition i exklusiv tappning
Bitter

Exklusiv tappning i begränsad upplaga

11 februari lanseras en begränsad upplaga av Nordens mest kända bitter. Gammel Dansk Limited Edition tillverkas i endast 1199 flaskor varav 900 blir tillgängliga i Sverige.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.