Pizza Hut lanserar nu en ny meny där förhöjda smakupplevelser och hetta står i fokus. Utbudet av gröna alternativ har utökats och i samband med lanseringen av den nya menyn uppgraderas också hela vinlistan.
På menyn finns flertalet nyheter, bland annat: Soul Food Platter Ribs, Baked Gumbo shrimps, Sunset White Wine and Shrimps pasta och salladen Creamy Mojo Crunch. Bland pizzorna presenteras nyheter som exempelvis Little Italy, Bombay Showdown och Barcelona. För den sötsugna lanseras den nya efterrätten Baked Peach Melba, ugnsbakade persikor och hallon med maränger, vaniljglass och kaksmulor.
– Med vår nya meny hoppas vi kunna överraska våra gäster med en förhöjd smakupplevelse, både vad gäller mat och dryck. Menyn erbjuder spännande rätter för hela familjen och stort fokus har lagts på råvaror och ingredienser, säger Björn Källström, VD på Pizza Hut i Sverige.
Utökat erbjudande av gröna alternativ
På Pizza Huts nya meny tillkommer ett flertal veganska, lakto-vegetariska samt lakto- ovo-vegetariska alternativ, varav två stycken med sojabaserade Oumph! – Baked Potato Skins och pizzan BBQ No Meat Hot ́n Sweet. Oumph! läggs också till som ett alternativ för de gäster som själva vill välja topping på sin pizza. Bland övriga gröna nyheter presenteras Pasta Caprese, Watermelon Smash sallad, Flatbread Fig ́n Goat Cheese och vitlöksbröd Supreme.
I samband med lanseringen av nya menyn uppgraderas även urvalet av viner.
Den nya menyn serveras sedan den 17 september på samtliga Pizza Hut-restauranger i Sverige, och finns i sin helhet finns på www.pizzahut.se.