annons

Foto Pressbild

Fira Fars Dag med

Smakfulla Gåvor

Den 10 november är det dags att fira alla fantastiska pappor där ute! 🎉 Ge bort en smakupplevelse utöver det vanliga med LAKRIDS BY BÜLOW:s exklusiva sortiment av dansk gourmetlakrits. Redaktionen har hittat den perfekta gåvan som verkligen visar hur mycket du uppskattar den du älskar.

LAKRIDS BY BÜLOW har precis släppt sin underbara vinterkollektion, som inkluderar två lyxiga presentboxar: WINTER SELECTION BOX och SMALL WINTER SELECTION BOX. Dessa boxar är fyllda med en härlig blandning av lakritsbitar, perfekt för den pappa som älskar att njuta av olika smaker. Varje bit är en noggrant utvald kombination av läcker lakrits och choklad som lovar att överraska och glädja!

För pappor som älskar en balanserad mix av sött och salt finns det verkligen mycket att upptäcka! Prova den klassiska CLASSIC CARAMEL, där len dulcechoklad möter söt lakrits, eller upptäck mer innovativa alternativ som CRISPY RASPBERRY och den nya DOUBLE CHOCOLATE. Den sistnämnda är ett verkligt måste för lakritsälskare och har skapats i samarbete med LAKRIDS LOVERS – en panel av dedikerade fans! Denna smak består av söt lakrits, inbäddad i djup dulcechoklad, krispiga kakaonibs och ett finmalet lager kakaopulver.

Så se till att fira fars dag med stil och ge bort en present som verkligen kommer att uppskattas! 💖

Priser:

ADVENT CALENDAR: 450 SEK

SMALL jar: 109 SEK

REGULAR jar: 179 SEK

WINTER SELECTION BOX: 395 SEK

SMALL WINTER SELECTION BOX: 180 SEK

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.