
Nordic 75
InIngredienser:
High Coast Älv: 3 cl
Moscatel: 2 cl
Citron: 2 cl
Sockerlag: 0,5 cl Bubbel
Gör så här:
1. Blanda ihop High Coast Älv, moscatel, citronjuice och sockerlag i en shaker.
2. Fyll shakern med så mycket is som möjligt och skaka drinken hårt i ca 10 sek.
3. Provsmaka och säkerställ att drinken är tillräckligt skakad och att allt smakar som det ska.
4. Sila av drinken med en finmaskig sil för att inte få med oönskat fruktkött eller is i drinken.
5. Servera drinken i ett välkylt glas. Kan vara en champagneflöjt, coupette eller ett copitaglas.
6. Toppa med bubbel.
7. Garnera med citronzest eller maraschino-bär, eller varför inte båda!

Pedros Old Fashioned
Ingredienser:
High Coast Berg: 5 cl
Pedro Ximenez syrup: 1,5 cl
Chocolate bitters: 2 stänk
Gör så här:
1. Blanda ihop High Coast Berg, PX-syrup (värm upp lika delar av den söta sherryn och strösocker tills allt socker har lösts upp sig) och bitters i ett rör-glas.
2. Fyll rör-glaset med så mycket is som möjligt.
3. Rör om i ca 10–15 sek, se till att smaka av så att drinken inte blir överrörd.
4. Servera i ett välkylt rocksglas, gärna med en stor iskub.
5. Garnera med apelsinzest, se till att pressa ut citrusoljorna över ytan på drinken.

HCWPenicillin
Ingredienser:
High Coast Hav: 3 cl
High Coast Timmer: 2 cl
Ingefärshonung: 2,5 cl
Citron: 2,5 cl
Gör så här:
1. Blanda ihop High Coast Hav, High Coast Timmer, ingefärshonung (lika delar honung och ingefärsjuice) och citron i en shaker.
2. Fyll shakern med så mycket is som möjligt.
3. Skaka drinken HÅRT i ca 10 sek.
4. Smaka av så att drinken är tillräckligt skakad.
5. Sila av drinken med en finmaskig sil för att inte få med oönskat fruktkött eller is i drinken.
6. Servera drinken i ett välkylt rocksglas, gärna med en stor iskub.
7. Stänk lite High Coast Timmer på toppen.