annons

NOCCO x Jim Gottfridsson & Andreas Palicka & Jonathan Carlsbog | Foto Pressbild
NOCCO x Jim Gottfridsson & Andreas Palicka & Jonathan Carlsbog | Foto Pressbild

NOCCO blir officiell

Dryckespartner till VM

Stockholm – Funktionsdrycken NOCCO blir stolt dryckespartner till världsmästerskapen i handboll för både herrar och damer under 2023. Ett viktigt steg för NOCCO som redan stödjer ett stort antal dedikerade och hårt satsande handbollsproffs runt om i Europa.

Herrarnas VM i handboll 2023 kommer att hållas i Sverige och Polen, mellan den 11 och 29 januari 2023. Matcherna kommer att spelas i nio städer med slutspel i Stockholm, staden där NOCCO föddes. Det blir ett globalt jätteevenemang, med en förväntad ackumulerad TV- och streamingpublik på över 12 miljarder tittare, samt totalt 1 miljon åskådare som besöker arenorna.

– NOCCO har ett starkt engagemang för handboll sedan flera år tillbaka. Det är en tuff och fartfylld sport som kräver fysiska, dedikerade och hårt tränande spelare, vilket återspeglar värderingarna NOCCO står för. Vi är extra stolta över att kunna stödja världsmästerskapen för både herrar och damer, som båda äger rum på några av våra starkaste marknader. Vi ser också fram emot att se många av våra samarbetspartners representera sina landslag på planen, säger Jessica Linder, marknadsföringschef för internationella marknader på NOCCO.

Under herrarnas VM kommer NOCCO finnas på samtliga arenor och vid flera angränsande evenemang. Spelarna har tillgång till NOCCO under matcherna och flera tävlingar och event kommer anordnas för besökare och online via sociala medier.

NOCCO samarbetar idag med fler än 20 handbollsspelare runt om i Europa, inklusive stjärnor som Jim Gottfridsson (Sverige), Jonathan Carlsbogård (Sverige), Andreas Pallicka (Sverige), Mathias Gidsel (Danmark), Ómar Ingi Magnússon (Island) och Sebastian Barthold (Norge) – som alla kommer att spela för sina respektive landslag.

I december 2023 kommer NOCCO även att vara officiell dryckespartner till damernas VM i handboll som kommer att spelas i Danmark, Norge och Sverige.

– Vi ville självklart ta möjligheten att stödja VM för både herrar och damer. Med ett ökande antal kvinnliga handbollsspelare bland våra utvalda samarbetspartners är vi glada att vi kan visa vårt engagemang för sporten under båda evenemangen, säger Jessica Linder.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.