annons

HWW2201_NESPRESSO22_apartment_kv08_ol_4x5_RGB-min

Nespresso och Pierre Hermé

Lanserar en julsamling

Tillsammans med den världsberömda konditorn och chokladproducenten Pierre Hermé lanserar Nespresso nu sin årliga julkollektion, som i år består av både kaffe och konfekt. Kollektionen är en hyllning till sofistikerade smaker och de små stunderna av njutning i vardagen.

Kollektionen Nespresso | Pierre Hermé består av kaffe, sötsaker och tillbehör – med Nespresso och Pierre Hermé som gemensam avsändare. Pierre Hermés moderna fantasi har kombinerats med Nespressos teknik för att skapa det perfekta kaffet inför julsäsongen. Syftet är att kaffedrickare ska kunna njuta av komplexa smaker under de mest vardagliga stunderna. Kollektionen är limiterad och består av kaffe för både Original och Vertuo-maskinerna tillsammans med julinspirerade tillbehör och delikata sötsaker.

Pierre Hermé är hjärnan bakom Haute Pâtisserie och hans bakverk kännetecknas av avantgardistisk design, teknisk skicklighet och sofistikerade smaker. Pierre Hermé har årtionden av erfarenhet och började redan vid 14 års ålder som lärling hos Gaston Lenôtre, fadern av moderna bakverk. År 2016 tilldelades Pierre Hermé titeln världens bästa konditor och han har under sina år som kreativ gastronom öppnat både butiker och kaféer världen över, som alla bär hans namn.

Årets julkollektion av kaffe består av två smaksatta blandningar och ett svart kaffe i storlek av en enkel och en dubbel espresso. De smaksatta blandningarna passar perfekt tillsammans med Pierre Hermés sötsaker.

I det nya kaffet Infiniment Gourmand Saveur Noisette hittar vi delikat söta sydamerikanska Arabicabönor med smak av rostad hasselnöt, bränd mandel och vanilj.

Den uppfriskande Infiniment Fruité Saveur Framboise består av mjuka toner av korn som kombineras med smaken av hallon.

Infiniment Espresso är en enkel espresso på Arabicaböna från Colombia och kommer från den nya försörjningsregionen Tolima, där bönder mestadels använder naturliga metoder och prioriterar lågpåverkande jordbruk, vilket gynnar både landet och dess invånare.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.