annons

Alla vill inte fira kärlekens dag

Blommor, choklad och presenter. Kraven är höga. Förväntningarna stora. Men inte för alla. Hälften av kvinnorna i Sverige uppger nämligen att de faktiskt inte tycker att det är så viktigt med uppvaktning på Alla hjärtans dag. De vill heller inte ha några presenter.
 
I en nyligen genomförd undersökning visade det sig att ju nyare en relation var desto viktigare var det för kvinnan att fira dagen. Kvinnor som hade varit tillsammans med sin partner i mindre än ett år tyckte det var absolut viktigast. Dock var de inte så kräsna med presenter.
 
Dagen spelade allra minst roll för de kvinnor som hade varit tillsammans med sin partner i över 20 år. Där tyckte mindre än en tredjedel att det var viktigt att fira. De som hade varit ihop längst med sin partner var också minst kräsna med presenter. Av alla tillfrågade menade 23 procent att de inte behövde bli uppvaktade med några gåvor alls.
 
Till dig som ändå har bestämt dig för att köpa något fint till din käresta – en gåva för 200 kr räcker gott och väl. Om du känner dig stressad över att du inte har hittat den perfekta presenten, så kan vi lugna dig med att de flesta blir glada för blommor eller en middag på restaurang.
 
Undersökningen som genomfördes av Aller Medias Kvinnopanel visade även att 40 procent av Sveriges singelkvinnor var intresserade av att gå ut på en dejt på söndag. Så för dig som fortfarande letar efter den stora kärleken–ta chansen och bjud ut någon speciell.
 
Det här önskar vi oss allra mest:
 
Blommor 57 %
Restaurangbesök 31 %
Smycke 24 %
Choklad 23 %
Spa-upplevelse 15 %
Biljetter till ett event 13 %
Resa 12 %
Skönhetsprodukter 11 %
Annat 11 %
Underkläder 9 %
Böcker 9 %
Vill inte ha någon present 8 %
Kläder 6 %

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.