Alla vill inte fira kärlekens dag

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons


Blommor, choklad och presenter. Kraven är höga. Förväntningarna stora. Men inte för alla. Hälften av kvinnorna i Sverige uppger nämligen att de faktiskt inte tycker att det är så viktigt med uppvaktning på Alla hjärtans dag. De vill heller inte ha några presenter.
 
I en nyligen genomförd undersökning visade det sig att ju nyare en relation var desto viktigare var det för kvinnan att fira dagen. Kvinnor som hade varit tillsammans med sin partner i mindre än ett år tyckte det var absolut viktigast. Dock var de inte så kräsna med presenter.
 
Dagen spelade allra minst roll för de kvinnor som hade varit tillsammans med sin partner i över 20 år. Där tyckte mindre än en tredjedel att det var viktigt att fira. De som hade varit ihop längst med sin partner var också minst kräsna med presenter. Av alla tillfrågade menade 23 procent att de inte behövde bli uppvaktade med några gåvor alls.
 
Till dig som ändå har bestämt dig för att köpa något fint till din käresta – en gåva för 200 kr räcker gott och väl. Om du känner dig stressad över att du inte har hittat den perfekta presenten, så kan vi lugna dig med att de flesta blir glada för blommor eller en middag på restaurang.
 
Undersökningen som genomfördes av Aller Medias Kvinnopanel visade även att 40 procent av Sveriges singelkvinnor var intresserade av att gå ut på en dejt på söndag. Så för dig som fortfarande letar efter den stora kärleken–ta chansen och bjud ut någon speciell.
 
Det här önskar vi oss allra mest:
 
Blommor 57 %
Restaurangbesök 31 %
Smycke 24 %
Choklad 23 %
Spa-upplevelse 15 %
Biljetter till ett event 13 %
Resa 12 %
Skönhetsprodukter 11 %
Annat 11 %
Underkläder 9 %
Böcker 9 %
Vill inte ha någon present 8 %
Kläder 6 %

relaterat

Hur klimatsmart är vin på PET?
Vin

Hur klimatsmart är vin på PET?

För ett tag sedan genomförde Systembolaget en undersökning kring svenska konsumenters uppfattningar och kunskap kring olika förpackningar. Undersökningen visade att det är få som känner till vilken förpackning som är bäst för miljö och klimat.

Årets Kock 2020 blir ett digitalt event under flera dagar med final 17 september
Utmärkelser

Årets Kock livesänds via TV4-Gruppen

Finalen i Årets Kock, där 8 kockar gör upp om titeln Årets Kock 2020 hålls den 17 september och blir som tidigare kommunicerat ett digitalt event i år.

Nya krögare tar över med eld och rök
Restaurang

Nya krögare tar över med eld och rök

När nya fjälldestinationen nu går mot sin andra säsong är det med nya smaker. Nu är det klart att krögartrion David Gard, Daniel Karlström och Albin Roos Hansson kommer att ta över anläggningens restaurang.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons


  • Firedrops
annons
Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.