Alla vill inte fira kärlekens dag

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Blommor, choklad och presenter. Kraven är höga. Förväntningarna stora. Men inte för alla. Hälften av kvinnorna i Sverige uppger nämligen att de faktiskt inte tycker att det är så viktigt med uppvaktning på Alla hjärtans dag. De vill heller inte ha några presenter.
 
I en nyligen genomförd undersökning visade det sig att ju nyare en relation var desto viktigare var det för kvinnan att fira dagen. Kvinnor som hade varit tillsammans med sin partner i mindre än ett år tyckte det var absolut viktigast. Dock var de inte så kräsna med presenter.
 
Dagen spelade allra minst roll för de kvinnor som hade varit tillsammans med sin partner i över 20 år. Där tyckte mindre än en tredjedel att det var viktigt att fira. De som hade varit ihop längst med sin partner var också minst kräsna med presenter. Av alla tillfrågade menade 23 procent att de inte behövde bli uppvaktade med några gåvor alls.
 
Till dig som ändå har bestämt dig för att köpa något fint till din käresta – en gåva för 200 kr räcker gott och väl. Om du känner dig stressad över att du inte har hittat den perfekta presenten, så kan vi lugna dig med att de flesta blir glada för blommor eller en middag på restaurang.
 
Undersökningen som genomfördes av Aller Medias Kvinnopanel visade även att 40 procent av Sveriges singelkvinnor var intresserade av att gå ut på en dejt på söndag. Så för dig som fortfarande letar efter den stora kärleken–ta chansen och bjud ut någon speciell.
 
Det här önskar vi oss allra mest:
 
Blommor 57 %
Restaurangbesök 31 %
Smycke 24 %
Choklad 23 %
Spa-upplevelse 15 %
Biljetter till ett event 13 %
Resa 12 %
Skönhetsprodukter 11 %
Annat 11 %
Underkläder 9 %
Böcker 9 %
Vill inte ha någon present 8 %
Kläder 6 %

relaterat

Campo Viejo utökar sin palett: ett nytt alkoholfritt bubbel på cava-druvor
Alkoholfritt

Ett nytt alkoholfritt bubbel på cava-druvor

Lagom till vårens ankomst är det hög tid att alla på det efterlängtade minglet ska ha möjlighet att avnjuta deras omtyckta mousserande vin, därför lanserar Campo Viejo sitt första alkoholfria alternativ.

Lesley Gracie invald i Gin Magazine Hall of Fame
Utmärkelser

Lesley Gracie invald i Gin Magazine Hall of Fame

Master Distiller på Hendrick’s Gin, Lesley Gracie, har valts in i Gin Magazine Hall of Fame. Gracie väljs in på grund av sin osvikliga hängivenhet till precision och önskan att ständigt förnya.

Smakligt alternativ till chips
Snacks

Smakligt alternativ till chips

Chips på fredagsmyset, veckans mest efterlängtade snacks, får nu konkurrens av en oväntad italienare då ugnsbakade, extra tunna crostini med mustig smak av pizza eller barbeque lanseras under varumärket Zeta.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.