Ginjito
Foto: Schweppes

Ginjito

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Portioner 1 drink

Ingredienser
  

Ginjito

  • 2 st limeklyftor
  • 2 cl limesockerlag
  • Mynta efter smak
  • Schweppes Mojito fryst som iskuber
  • Schweppes Tonic Enbär

Limesockerlag

  • 3 st lime
  • 3 dl vatten
  • 2,5 dl socker

Instruktioner
 

  • Limesockerlag: Tvätta limen och skär varje frukt i fyra delar. Koka limen i vatten i 15 minuter. Sila av frukten och häll tillbaka vätskan i kastrullen. Lägg i socker och koka under omrörning tills sockret lösts upp. Låt svalna.
  • Ginjito: Ta fram de frysta iskuberna av Schweppes Mojito och krossa dem till en slush. Fyll upp ett champagneglas till en tredjedel med slushen. Häll över den rumsvarma limesockerlagen. Toppa med iskall Schweppes Tonic Enbär. Lägg i limeklyftor och mynta efter smak. Recept av Linda Thomasson.
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.