annons

15957518878698238274854520409501-01

Whiskyfestival ersätts av lägereld

Välkomna hösten med whisky och värme i norrländska Ådalen den 4-5 september.

Välkomna hösten med whisky och värme i norrländska Ådalen den 4-5 september.

Det har inte undgått någon att årets eventsommar har påverkats enormt av rådande omständigheter. Istället för att ställa in årets whiskyfestival väljer High Coast att omvandla festivalen till flera mindre event kallade High Coast Lägereld – Välkomna hösten med whisky och värme. Datumen blir desamma som festivalen skulle ha genomförts, fredagen den 4 september och lördagen den 5 september. Det blir en upplevelse som kommer bestå av whiskyprovningar i deras lagerhus, middag och underhållning på besökscentrum och allt inramat av lägereldar utmed älvstranden. För att säkerställa tryggt avstånd och minimera smittspridning köper man biljett till ett ”pass” i vilket antalet deltagare är begränsat till 30. Det kommer att genomföras fyra pass per dag; Två kallade Skymning kl 16:00-20:30 och två kallade Afton kl 19:00-23:30 så totalt antal biljetter är alltså begränsat till totalt 240 stycken under helgen.

– Vi vägrar låta omständigheterna stoppa oss från att erbjuda människor en magisk upplevelse utmed älvstranden vid vårt vackra destilleri. Därför har vi valt att istället för att ställa in festivalen omvandla den till flera mindre events där vi kan utlova en upplevelse med värmande whisky, stärkande gemenskap och spännande mystik som finns runt destilleriet i Bjärtrå. Det här har verkligen möjlighet att bli en tradition framöver, säger Henrik Persson, VD på High Coast Distillery.

En köpt entré- eller provningsbiljett till den ordinarie festivalen kan återlösas, omvandlas till en biljett till någon av de nya passen eller så kan något annat alternativ väljas. För mer detaljer och information kring High Coast Lägereld, besök www.highcoastwhisky.se.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.