Vartannatbord+mattrender+2020

#vartannatbord

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Den hårt prövade restaurangbranschen har tappat upp till 90 procent av sina intäkter under de senaste veckorna på grund av coronakrisen. I tisdags gick regeringen och Folkhälsoinstitutet ut med att endast bordsservering nu är tillåten på restauranger. För att värna om sina gäster har nu 35 restauranger i Stockholm gått samman med uppropet #vartannatbord.

Vår bransch kan inte jobba hemma och om det inte sker en förändring saknar vi snart arbete helt. Samtidigt är det givetvis viktigt att våra restauranger bemöter gästernas oro och tar ansvar i spridningen av coronaviruset. Därför går vi nu samman och bokar vartannat bord för att göra restaurangbesöken säkrare genom större avstånd mellan gästerna, säger Magnus Bergh på restaurang Folkparken som är en av initiativtagarna till uppropet.

Samtliga krogar i Sverige bjuds in till #vartannatbord för att rädda den krisande restaurangbranschen samtidigt som smittspridningen begränsas.

relaterat

Urban Deli utvecklar sin deli till nästa nivå
Restaurang

Utvecklar sin deli till nästa nivå

Urban Deli utvecklar sin restaurang och deli på Sveavägen med ett helt nytt frukostkoncept, ny råbar och nya receptur i salladsbaren och brödbaren.

Swisha en livsviktig fika!
Kampanj

Swisha en livsviktig fika!

Nu rullar bake off-varumärkets Rosa Kanelbulle-kampanj igång. Under hela oktober kan du swisha en rosa bulle till någon du tycker om.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.