annons

Urban Deli utvecklar sin deli till nästa nivå
Foto: Urban Deli

Utvecklar sin deli till nästa nivå

Urban Deli utvecklar sin restaurang och deli på Sveavägen med ett helt nytt frukostkoncept, ny råbar och nya receptur i salladsbaren och brödbaren.

Urban Deli utvecklar sin restaurang och deli på Sveavägen med ett helt nytt frukostkoncept, ny råbar och nya receptur i salladsbaren och brödbaren.

Restaurangen förstärks med fler sittplatser i anslutning till deli och butik.

– Många av våra kunder ser oss som en naturlig del av sina sociala liv. Och då kan behoven variera under veckan. Ibland är det läge för en helkväll med middag, ibland en snabb matbit vid baren. Vårt mål är att möta den trend som går mot fler men kortare besök där krogen blir ett naturligt stopp i vardagen, säger Jesper Weidlitz, grundare och konceptansvarig Urban Deli och tillägger:

– Genom att öka antalet sittplatser går vi mot trenden, men självklart kommer vi att coronasäkra så att det inte blir trängre.

Urban Delis materbjudande blir både bredare och djupare. En helt ny a la carte-frukost med favoriter som eggs benedict, fyrkornsgröt, fattigare riddare kompletteras med varma och kalla smörgåsar från brödbaren. Lunchen får ett utökat erbjudande med nyheter från råbaren med populära varianter av råbiff och chirashi bowls samt klassiker som lobster roll, räksmörgås och flatbreads. Alla rätter går att äta på plats, även under after work, eller ta med sig. Chark, ost, ostron och skaldjur från saluhallen är givna klassiker som finns kvar på menyn.

Delin i det nya och flexiblare formatet kommer att hålla öppet från frukostkaffe till nattmackan.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.