annons

Urban deli öppnar sin populära takpark idag
Så här ser det ut igen med start 9 april på Urban delis takpark. Foto: Pressbild

Urban deli öppnar sin populära takpark idag

Fredag den 9 april kl 15.00 är det vårpremiär för Urban delis bar på taket på Sveavägen 44. Då öppnar takpark och baren inomhus på taket för alla.

Fredag den 9 april kl 15.00 är det vårpremiär för Urban delis bar på taket på Sveavägen 44. Då öppnar takpark och baren inomhus på taket för alla.

Med digitala beställningar och betalningar och rutiner för att förhindra trängsel står Takpark by Urban deli redo att ta emot gäster för säsongen.
– Detta blir andra säsongen med corona och vi har lärt oss mycket om hur vi ska kunna möta våra gästers efterfrågan om att öppna vår fantastiska bar på Takpark och samtidigt vara ansvarsfulla och följa myndigheternas krav, säger Karin Nordheden, restaurangchef för Urban deli Sveavägen. 

Succén från förra året med digital beställning och betalning och servering vid bordet säkerställer att det blir minimal trängsel.
Gästerna kan scanna sin telefon mot QR-koder som finns utsatta på totalt 50 platser i hela takparken.

Genom att scanna koden kommer barmenyerna upp och gästerna kan beställa från sin plats och betala direkt i telefonen. Sedan kommer personalen ut med beställningen så att ingen behöver tappa sin solplats.
Vidare är antal personer som får åka samtidigt i hissen upp begränsat och väl uppe på taket är möblemanget glest placerat så att man har stora ytor att sitta på.

Matutbudet är parkinspirerat med sallader, wraps och smörgåsar fram till Valborg. Då öppnar Takpark upp fler barer utomhus på taket och matutbudet utökas med varma picknickkorgar, bowls och flera fräscha sallader. Från Valborg och över sommaren kommer djs och live-uppträdanden att ta plats på Takpark.

Takpark är öppet varje dag mellan 11.30 och 20.30 för luncher, eftermiddagshäng och AW. För den frusna är det möjligt att sitta inomhus på coronasäkert avstånd.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.