Uppmuntrar fler att testa vegansk mat
Foto: Bastard Burgers

Uppmuntrar fler att testa vegansk mat

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Hamburgerkedjan stöttar kampanjen Veganuari genom att lyfta en vegansk hamburgare som månadens signaturburgare under januari.

Den internationella kampanjen Veganuary drivs i Sverige av Välj Vego och Djurens Rätt under namnet Veganuari, och Bastard Burgers är den enda rikstäckande restaurangkedjan som hakat på. Knappt två veckor in i januari redovisar Bastard Burgers redan positiva resultat på kampanjen.

– Veganuari är ett fint initiativ som vi självklart hoppar på. Vi ser det som ett perfekt läge att få fler av våra gäster att prova vegansk streetfood. Vi är knappt två veckor in i januari och 43% av alla sålda signaturburgare är veganska, vilket är riktigt häftigt, säger Kim Markström, marknadschef på Bastard Burgers.

Veganuari-burgaren finns på alla restauranger och alla utkörningsplattformar och den går under namnet ’Bastardo Truffle’. Det är en vegansk burgare med smashed Beyond Meat, tryffelmajonnäs, silverlök, picklad gurka, vegansk ost, tryffelkaramelliserad lök och Bastardo Hot Sauce.

– Det är fantastiskt kul att Bastard Burgers har valt att vara med på Veganuari med en fantastisk signaturburgare. Vi märker hur intresset för veganutmaningen ökar för varje år och därför är det fint att det finns alternativ som visar att veganskt är otroligt gott, säger Sarah Mansouri, ansvarig för Välj Vego som driver Veganuari i Sverige.

I januari 2020 deltog 400 000 personer i den världsomspännande kampanjen Veganuary. Bara en vecka in i 2021 har den siffran slagits, med råge. Fler än 500 000 personer har nu anmält sig och anmälningarna fortsätter trilla in, även från Sverige.

relaterat

Nya ICA-Stig avslöjas i slutet på januari
Kampanj

Nya ICA-Stig avslöjas i slutet på januari

Nästa vecka gör Loa Falkman sin sista film i rollen som ICA-Stig. Hans efterträdare avslöjas den 31 januari och varje vecka fram till dess presenteras nya ledtrådar i reklamfilmerna och i ICAs övriga kanaler.

Stöttar barer med Irish Coffee-kit
corona

Stöttar barer med Irish Coffee-kit

Den irländska whiskeyproducenten donerar Irish Coffee-kit till barer och restauranger så att deras besökare kan göra en perfekt Irish Coffee hemma.

Besök The Hendrick’s Gin Palace tillsammans med facebookgruppen Vi som älskar gin!!
Event

Ginproducenten bjuder in till livesänt event

Under ett livesänt event den 18 december får vi möta ginproducentens Master Distiller och Global Brand Ambassador som tillsammans ger en exklusiv rundtur av destilleriet där tittarna har möjlighet att ställa sina frågor live.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.