Nobisgruppen erbjuder New York, Venedig och Paris på hemmaplan

Upplev New York, Venedig och Paris på hemmaplan

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

I sommar satsar hotellkoncernen Nobisgruppen på hemester. Konceptet innefattar sex populära resmål där semestersugna svenskar guidas till drömdestinationen på hemmaplan.

Längtar du till Paris? Glöm trängseln på Charles de Gaulle och timmar av köande till Louvren för att upptäcka att Mona Lisa är så liten att du knappt ser henne. I en av Stockholms mest välbevarade Art Noveau-byggnader ligger nämligen Miss Clara. Här beställer du förstklassiga viner från franska distrikt i baren. På helgerna i sommar kan du avnjuta Miss Claras Urban Picnic med franska delikatesser på den lummiga uteserveringen mot Sveavägen, Stockholms Champs-Élysées.

Stockholm Calling, som man brukar säga. Välkommen till huvudstaden som har allt och lite till. Stockholm erbjuder restauranger i världsklass, Europas stilsäkraste shoppingutbud och vackra promenader längs Thems… förlåt vi menar Nybrokajen. När du checkar in på Nobis Hotel Stockholm känner du riktigt hur staden vibrerar under dina fötter. Njut av storstadspulsen eller ta till vara på att du bor på Stockholms mest magnifika hotell med centralt läge på Norrmalmstorg.

På Nobis Hotel Stockholm äter du lunch i bistron, njuter av en kopp kaffe i den vackra loungen med 28 meters svindlande takhöjd, slappnar av i ångbastun och dricker en utsökt drink i glänsande Guldbaren innan du går ner till restaurang NOI för en sprakande middag.

Svenskar är ett resande folk. Jag upplever att vi har så många destinationer runt om i världen som vi vill upptäcka att vi ibland glömmer allt som finns här. Sverige, och Stockholm, erbjuder oslagbar natur, kultur och gastronomi. Aldrig har det varit en bättre tid att utforska vad vi har på hemmaplan. säger Matilda Sjöberg, kommunikationschef på Nobis Hospitality Group.

Oavsett om tankarna för dig till vita sandstränder eller vibrerande storstadspuls finns här något för dig. Hemesterkonceptet erbjuder utöver Paris och London de populära destinationerna Mallorca, Grekland, New York och Venedig.

Läs mer om var just du ska checka in för att förverkliga din drömsommar här.

relaterat

Vinnaren av Ät!Stockholm 2020!
Utmärkelser

Vinnaren av Ät!Stockholm 2020

Laget Nytt & Nyttigt med företagen Tjelvling Fun-Foods AB, MixWell AB och Hasta Eco i spetsen stod till slut som vinnare i Ät!Stockholm 2020.

Nätförsäljningen av alkoholfri öl slår rekord
Alkoholfritt

Nätförsäljningen av alkoholfri öl slår rekord

Alkoholfria drycker har blivit allt mer populärt i Sverige de senaste åren, särskilt alkoholfri öl. Nu visar färsk statistik att försäljningen av alkoholfri öl på nätet har slagit rekord i coronatider.

Världens bästa bar finns i London
Utmärkelser

Världens bästa bar finns i London

Den 5 november direktsändes prisutdelningen, där över 500 internationella personer med insyn i branschen har röstat fram världens 50 bästa barer.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.