Captain Morgan lanserar Tiki Tuesdays - tropiskt sommarhäng på ÖN i sommar
Foto: Diageo

Tiki Tuesdays – tropiskt sommarhäng på ÖN i sommar

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

I samband med lanseringen av den tropiska rombaserade spritdrycken Tiki, rullar klassiska romvarumärket Captain Morgan nu ut konceptet Tiki Tuesdays på ÖN på Långholmen med start 13 juli.

Varje tisdag mellan den 13 juli och 3 augusti kommer det uppstå ett tropiskt paradis på ÖN. Här kommer gästerna kunna köpa ett Tiknick-kit bestående av: karaff med Tiki Colada, Cubanos, picknick-filt, sällskapsspel och tiki-glas.

– Efter en lång tid av restriktioner vill vi ge våra gäster något att längta efter. Det första riktiga sommarhänget på ett ännu bättre ÖN. Förra sommaren var en succé, i år har vi utökat rejält. Fler hammocks, solstolar och en fantastisk nyhet i Tiki Tuesdays, som bäst avnjuts med en Tiki Colada på en picknickfilt ute på gräsmattan. Det kommer också finnas spel och nygrillade Cubanos från vår kolgrill, säger Linus Ahlbom, restaurangchef på ÖN.

Captain Morgan Tiki är smaksatt med ananas och mango och har lägre alkoholhalt än rom, vilket gör den perfekt för sommardrinkar.

– Det ska vara lätt att njuta av en drink tillsammans med vänner. Begreppet “Tiki Time” innebär just att roa sig och umgås med kompisar. ÖN är det perfekta stället för detta, en grön oas nära till allt. Med Tiki Tuesdays vill vi ge den svenska sommaren en tropisk touch, och alla gäster en härlig start på veckan, säger Klavs Eglitis, Customer Brand Manager på Diageo.

Mer information hittar du här.

relaterat

Nu öppnar Sebastian Schildts nya Restaurang Oxenstiernan – en plats där konst och mat möts
Restaurang

Nu öppnar Restaurang Oxenstiernan

Silversmeden Sebastian Schildt öppnar nu Restaurang Oxenstiernan. Med Elvira Lindqvist som kreativ ledare vid sin sida ska restaurangen genomsyras av form, design, hållbarhet och närproducerade råvaror.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.