Tareq Taylors julbord på restaurang Grill
Foto: Grill

Tareq Taylors julbord på restaurang Grill

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

I år bjuder den folkkära kocken Tareq Taylor för julstämningen under hela december på restaurang Grill i Stockholm.

Tareq Taylor vann i år Kristallen för årets TV-personlighet. I jul kommer svenska folket kunna uppleva hans signifikanta smaker på restaurang Grill, där han varit med och utformat årets julbord. Här möts restaurangens grillade karaktär och Tareqs innovativa recept, som blir till en kombination av klassiska rätter, men också helt nya smaker, som sätter ny prägel på julbordet.

Årets julbord är designat med spännande överraskningar i sann Grill-anda. Ett riktigt schysst julbord där man kommer kunna hitta det mesta, men även en hel del saker man inte tänkt sig. Vi vill bjuda på en känsla av ’oj, kan man ha det här också?’. För på Grills julbord kan man det, säger Tareq Taylor.

Med sin säregna inredning har Grill gjort sig till ett starkt namn på Stockholms matkarta. Åtta originella miljöer där gästerna förflyttas mellan olika stämningar och platser. Allt från Orientexpressen till Moulin Rouge. Årets julbord bjuder gästerna på känslan av att kliva in i en julmarknad som blir ett tillskott bland Grills renommé av upplevelser.

Samarbetet mellan Grill och Tareq Taylor har inspirerat till flera nya smaker bland de traditonella recepten. Här ackompanjeras senapssillen av en rökigare whiskey-ton och den klassiska kålen får oväntat sällskap av tryffel.

Mer information finns här.

relaterat

Hornstulls Bodega nyöppar – i ny och större lokal
Restaurang

Hornstulls Bodega nyöppar – i ny och större lokal

Sedan starten för snart tio år sedan har restaurangsuccén Tjoget ständigt utvecklats, och i februari nyöppnar Hornstulls Bodega – söders nya vinbar för alla som gillar vin – med en öppning in till Tjoget.

Carotte vinner kontrakt på Sven-Harrys
Restaurang

Carotte vinner kontrakt på Sven-Harrys

Carotte går mot strömmen och öppnar fjärde restaurangen sedan pandemins början. Spektakulära Sven-Harrys konstmuseum i den häftiga gyllene byggnaden i Vasaparken väljer Carotte som ny operatör.

The Balvenie lanserar handgjorda skidor med Åre Skidfabrik
Kampanj

Lanserar handgjorda skidor med Åre Skidfabrik

Den skotska whiskyproducenten The Balvenie lanserar nu The Balvenie DoubleWood Skis. Skidorna är tillverkade för hand av Åre Skidfabrik med sidkanter av amerikansk ek i begränsad upplaga.

Ny restaurang i Idre Himmelfjäll
Restaurang

Ny restaurang i Idre Himmelfjäll

I dag öppnar Idre Himmelfjälls nya restaurang Renen och Älgen, som är en del av mångmiljonsatsningen på den nya fjälldestinationen.

Forskning om svensk vinkultur belönas
Utmärkelser

Forskning om svensk vinkultur belönas

I år tilldelas Håkan Jakobsson, Fil dr vid Historiska institutionen, Stockholms universitet, 150 000 kronor för sitt forskningsprojekt kring handelshuset Suck & son.

Tjoget firar 6 år på 50 Best Bars – i år placerade på plats 40
Utmärkelser

Två svenska barer bland världens 50 bästa

The World’s 50 Best Bars är världens mest prestigefyllda ranking för cocktailbarer. Den 7 december avslöjades årets lista och på den finns svenska barerna Lucy’s Flower Shop och Tjoget.

Nu lanseras Zacapa Slowtending på Berns Asiatiska
Cocktails

Nu lanseras Zacapa Slowtending på Berns Asiatiska

Nu lanserar Zacapa Slowtending tillsammans med Berns Asiatiska, ett koncept som tar avstamp i den starkt växande Slow Living-trenden. Tillsammans har de utvecklat cocktailen Zacapa Signature Slow som tar över två veckor att förbereda.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.