annons

Stöttar restauranger med extra långa Rieslingveckor
Foto: Wines of Germany

Stöttar restauranger med extra långa Rieslingveckor

Arrangören Wines of Germany stöttar Sveriges restauranger på olika sätt efter en svår tid genom att sätta fokus på att gå ut och äta samt att prova den somriga druvan.

Arrangören Wines of Germany stöttar Sveriges restauranger på olika sätt efter en svår tid genom att sätta fokus på att gå ut och äta samt att prova den somriga druvan.

Den 7-20 juni, när primörer och sparris är som bäst och Sverige förhoppningsvis öppnar upp, genomförs årets Riesling Weeks. Riesling är Tysklands mest odlade druva och de årliga Rieslingveckorna har genomförts i många år. Det krispiga och friska Rieslingvinet är en utmärkt kombination med nordiska smaker.

– Vi tvekade länge om vi skulle skjuta på aktiviteten men bestämde istället för att satsa stort och genomföra två veckor av Rieslingfirande. Vad är bättre än att fira med Rieslingviner just nu i juni vid tiden för uteserveringar, primörer och värme? Riesling Week är en fin tradition, säger Gabriella Finnborg som representerar Wines of Germany i Sverige.

Förra årets Riesling Week sköts till augusti och den gången deltog över 70 restauranger, vinagenter och barer med olika aktiviteter. I år hoppas arrangören Wines of Germany på ännu större uppslutning.

Under veckan sponsrar Riesling Weeks Edward Bloms Smörgåsbord. Wines of Germany genomför annonsering i bland annat Star Wine List, White Guide och Svenska Dagbladet för att verkligen lyfta fram restaurangerna och inspirera svenskarna att gå ut och äta.

För mer information, klicka här.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.