Storsatsar på e-handel med färsk fisk och krogmat
Foto: Melanders Group

Storsatsar på e-handel med färsk fisk och krogmat

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Nu lanserar delikatessimperiet en nätbutik med hela sitt utbud av fisk och färska skaldjur, delikatesser och färdigrätter.

Den nylanserade webbhandeln består av Melanderbutikernas kompletta sortiment från fisk och färska skaldjur till pajer, såser, tillbehör och färdigrätter samt även praliner, ostar och desserter. Nätbutiken innehåller även krogkassar med menyer där legendariska rätter som Ulla Winbladhs viltfärsbullar, Wedholms pocherade piggvarsfilé och KBs wallenbergare ingår.

– Idéen om att sälja våra produkter i en nätbutik har funnits en längre tid men coronapandemin gav projektet högsta prioritet. Vår satsning blir unik i Sverige genom sitt enorma utbud av färska råvaror från havet tillsammans med färdiglagade rätter och kompletta krogmenyer, säger Stefan Söderman som är vd på Melanders Group, och fortsätter:

– Genom e-handeln skapar vi en tillgänglighet för färsk fisk och skaldjur i Stockholm som aldrig tidigare existerat. Sortimentet kommer även att följa säsong och utvecklas löpande.

I Melanders Groups webbhandel går det även att beställa färdiga bufféer samt skapa individuellt anpassade cateringmenyer utifrån ett stort sortiment av smårätter, varmrätter och desserter. Samtliga hemleveranser sker valfritt på för- eller eftermiddagen i Storstockholm från måndagar till lördagar.

Mer information hittar du här.

relaterat

Nu ska Sveriges bästa sommelier koras
Tävling

Nu ska Sveriges bästa sommelier koras

Nu drar tävlingen igång som ska kora Sveriges bästa kvinnliga sommelier. Bakom LiIy Bollinger Award står det anrika champagnehuset Bollinger och Arvid Nordquist.

Brasserie Astoria öppnar 15 mars
Restaurang

Brasserie Astoria öppnar 15 mars

I mars öppnar Frantzén Groups nya restaurang på Nybrogatan 15. Brasserie Astoria består av en kulturmärkt foajé, stor bar, matsal, bakficka ett öppet kök samt en vinbar.

Alkoholstoppet skadar jobb och företag
corona

Alkoholstoppet skadar jobb och företag

Regeringens beslut att förlänga alkoholstoppet trots att smittspridningen på restaurang är nästan obefintlig skadar jobb och företag. Nu måste det komma ett direkt stöd till alla de restauranger som tvingas stänga, anser Visita.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.