Spritmärket lanserar streetwear-kollektion
Foto: Jägermeister

Spritmärket lanserar streetwear-kollektion

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

BEST NIGHTS är spritmärkets första internationella streetwear-kollektion och lanseras i Sverige samt i ytterligare 21 utvalda länder.

Kampanjen för Jägermeisters kollektion stöds av den New York-baserade stylisten Bloody Osiris och en rad andra kreatörer från den internationella streetwear-scenen. En av dessa är den Svenska influencern, designern och entreprenören Lisa Anckarman.

– Jag är så tacksam över att få vara en del av detta. Jag känner mig hemma och samtidigt lite överväldigad. Redan första gången jag såg kollektionen kändes det rätt. Jag älskar hur kläderna sitter och det faktum att vi gjorde kampanjplåtningen i mitt vardagsrum i Uppsala. Både jag och Jägermeister är orädda sökare som inte tvekar att säga ja till en extra dans, säger Lisa Anckarman.

Kollektionen BEST NIGHTS kombinerar element från Jägermeister med element från urban streetstyle och nattliv i tolv exklusiva streetwear-plagg. På varje plagg finns koordinaterna till Jägermeisters huvudkontor i Wolfenbüttel i Tyskland – en unik och omisskännlig symbol samt en subtil referens till varumärket, som löper likt en röd tråd genom hela kollektionen.

I produktionen har Jägermeister prioriterat högkvalitativa material. Tygerna är gjorda av 100 procent organisk bomull, certifierad i enlighet med Organic Cotton Standard (OCS) och varje plagg är tillverkat inom EU. En kamouflage-t-shirt har dessutom en specialfunktion som skapar en interaktiv upplevelse. Genom att använda ett AR-filter på Instagram kan användare låsa upp gömda element i trycket.

De limiterade plaggen riktar sig till streetwear- och Jägermeister-communityt i hela världen. Varje produkt i kollektionen betonar vad en ”Best Night” med vänner innebär. Även om dessa kvällar ser annorlunda ut med anledning av den globala coronapandemin, vill Jägermeister skicka ut ett optimistiskt budskap om att vi förhoppningsvis kommer att kunna njuta av nattlivet tillsammans snart igen. Jägermeister kommer dessutom att skänka en euro per beställning till det internationella kultur- och streamingkollektivet United We Stream, som engagerar sig i att stödja klubblivet under den pågående globala krisen.

På avstånd men tillsammans – BEST NIGHTS för oss samman
Den internationella kampanjen för BEST NIGHTS backas av ytterligare modetalanger. Bland dessa ser vi rapparen och modefanatikerna Dalibor Stofan, också känd som DALYB (Slovakien), bloggaren och sneakerexperten Christopher Blumenthal (Tyskland) och ”världens troligen äldsta streetwear-talang” Alojz Abram, också känd som Gramps (Tyskland).

På grund av den pågående coronapandemin är de internationella talangerna inte bara modeller för kollektionen, de har också producerat sina egna kampanjplåtningar. För de lokala fotograferingarna skickade Jägermeister varje person ett eget foto-kit. Deras tolkningar av BEST NIGHTS-kollektionen med deras egen unika stil kommer att visas som en del av den internationella kampanjen i både Jägermeisters och talangernas sociala kanaler.

Den strikt limiterade kollektionen finns tillgänglig från och med den 31 januari 2021 via shop.jagermeister.se i Sverige och 21 ytterligare länder i Europa, Nordamerika, Sydafrika och Asien (Taiwan).

relaterat

Nu ska Sveriges bästa sommelier koras
Tävling

Nu ska Sveriges bästa sommelier koras

Nu drar tävlingen igång som ska kora Sveriges bästa kvinnliga sommelier. Bakom LiIy Bollinger Award står det anrika champagnehuset Bollinger och Arvid Nordquist.

Brasserie Astoria öppnar 15 mars
Restaurang

Brasserie Astoria öppnar 15 mars

I mars öppnar Frantzén Groups nya restaurang på Nybrogatan 15. Brasserie Astoria består av en kulturmärkt foajé, stor bar, matsal, bakficka ett öppet kök samt en vinbar.

Alkoholstoppet skadar jobb och företag
corona

Alkoholstoppet skadar jobb och företag

Regeringens beslut att förlänga alkoholstoppet trots att smittspridningen på restaurang är nästan obefintlig skadar jobb och företag. Nu måste det komma ett direkt stöd till alla de restauranger som tvingas stänga, anser Visita.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.